AnonymBruker Skrevet 13. februar 2022 #1 Skrevet 13. februar 2022 Skal smårettskinke varmebehandles? Eller kan man ha den i salater som den er? https://meny.no/varer/kjott/svinekjott/smarettskinke/smarettskinke-7037204687747?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=8. Shopping | Produkter: Kjøtt&utm_term=&utm_content=EAIaIQobChMInZD6srb89QIVlvhRCh0n_wovEAQYAiABEgKoovD_BwE&gclid=EAIaIQobChMInZD6srb89QIVlvhRCh0n_wovEAQYAiABEgKoovD_BwE&gclsrc=aw.ds Anonymkode: 85bcc...8cc
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2022 #2 Skrevet 13. februar 2022 Jeg har ofte spist den i salater eller ut av pakka, regner med det er som vanlig skinkepålegg, aldri blitt dårlig Anonymkode: c98db...a95
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2022 #3 Skrevet 13. februar 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Jeg har ofte spist den i salater eller ut av pakka, regner med det er som vanlig skinkepålegg, aldri blitt dårlig Anonymkode: c98db...a95 Tusen takk for svar! Anonymkode: 85bcc...8cc
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2022 #4 Skrevet 13. februar 2022 Den er vel kokt, dvs ferdigbehandlet, trenger ikke ny varmebehandling da. Anonymkode: 8fd9a...d0e
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2022 #5 Skrevet 13. februar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Tusen takk for svar! Anonymkode: 85bcc...8cc Bare hyggelig 😊 Anonymkode: c98db...a95
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå