Gå til innhold

Hjelp med kjøttkaker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Farmoren min lagde så utrolig gode kjøttkaker etter min mening. Konsistensen var liksom så smud, faste og spretne uten å være kompakte og tunge. De minner om fjordland sine kjøttkaker i konsistens, bare med mer smak. 

Jeg får ikke til sånn konsistens. Jeg skjønner ikke hva hun gjorde for å få til dette. Aldri var det brusk eller harde klumper heller, som ofte det er når jeg lager kjøttkakene. 

Jeg har prøvd å male kjøttet ekstta fint, men da blir kjøttkakene bare tunge og kompakte. 

Noen tips? 

Anonymkode: 3d412...671

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nå vet ikke jeg hvordan du blander det, men jeg synes at de blir mindre kompakte når jeg bruker revet potet i stedet for potetmel. 

Anonymkode: 9d662...a94

  • Liker 1
Skrevet

Bruker du ikke kjøttdeig? Siden det er brusk mener jeg.

Anonymkode: 5555f...4ed

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...