AnonymBruker Skrevet 10. februar 2022 #1 Skrevet 10. februar 2022 Farmoren min lagde så utrolig gode kjøttkaker etter min mening. Konsistensen var liksom så smud, faste og spretne uten å være kompakte og tunge. De minner om fjordland sine kjøttkaker i konsistens, bare med mer smak. Jeg får ikke til sånn konsistens. Jeg skjønner ikke hva hun gjorde for å få til dette. Aldri var det brusk eller harde klumper heller, som ofte det er når jeg lager kjøttkakene. Jeg har prøvd å male kjøttet ekstta fint, men da blir kjøttkakene bare tunge og kompakte. Noen tips? Anonymkode: 3d412...671
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2022 #2 Skrevet 10. februar 2022 Nå vet ikke jeg hvordan du blander det, men jeg synes at de blir mindre kompakte når jeg bruker revet potet i stedet for potetmel. Anonymkode: 9d662...a94 1
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2022 #3 Skrevet 11. februar 2022 Bruker du ikke kjøttdeig? Siden det er brusk mener jeg. Anonymkode: 5555f...4ed
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå