AnonymBruker Skrevet 7. februar 2022 #1 Skrevet 7. februar 2022 En del kakeoppskrifter inneholder "nøytral matolje". Hva bruker dere i disse tilfellene? kokos? Raps? Anonymkode: 3b735...0ec
Forundret.. Skrevet 7. februar 2022 #2 Skrevet 7. februar 2022 Raps, soya og solsikke. Kokosoljene jeg har smakt har en del smak av kokos. 2
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2022 #3 Skrevet 7. februar 2022 Jeg hadde droppet raps også, synes ofte den smaker lett ubehagelig. Anonymkode: 8a045...ca9 3
Belima Skrevet 7. februar 2022 #4 Skrevet 7. februar 2022 Til baking bruker jeg alltid solsikkeolje. 1
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2022 #6 Skrevet 8. februar 2022 Olivenolje, men ikke extra virgin. Anonymkode: 0e321...fe8
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2022 #7 Skrevet 8. februar 2022 Da bruker jeg smeltet smør Anonymkode: 502f6...136 2 1
Belima Skrevet 8. februar 2022 #8 Skrevet 8. februar 2022 (endret) AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Olivenolje, men ikke extra virgin. Anonymkode: 0e321...fe8 Har aldri funnet en olivenolje som ikke smaker "vondt". Hvilken olivenolje har du funnet som er smaksnøytral? Savner det til noe gjærbakst. Blir glad for et tips. Endret 8. februar 2022 av Belima La til mer informasjon.
Ullvott Skrevet 8. februar 2022 #10 Skrevet 8. februar 2022 AnonymBruker skrev (7 timer siden): Olivenolje, men ikke extra virgin. Anonymkode: 0e321...fe8 Tro meg: olivenolje er ikke smaksnøytral. Et par venninner baker kaker med olivenolje "for det smaker jo ingen ting", men kakene deres har en umiskjennelig olivensmak. Ingen ønsker å fornærme noen, så jeg tror ikke noen har sagt noe. Det blir jo som å si at kakene deres ikke er noe gode. Man kan alltids mene og tenke det, men man sier det ikke. Soya og solsikke er de jeg pleier å bruke selv. Jeg ser maisolje bli nevnt noen steder, men det har jeg ikke forsøkt. 4
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2022 #11 Skrevet 8. februar 2022 Avokadoolje? Anonymkode: c087b...6a8 1
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2022 #12 Skrevet 8. februar 2022 Bruker samme mengde smeltet smør. Kun smør gir den beste smaken. Anonymkode: 9452b...19a 1
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2022 #13 Skrevet 8. februar 2022 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Bruker samme mengde smeltet smør. Kun smør gir den beste smaken. Anonymkode: 9452b...19a Helt enig i at smør smaker best, men det gir vel ikke samme konsistens i en oppskrift som er beregnet på at det skal brukes olje? Anonymkode: 8a045...ca9 1
Brunhilde Skrevet 9. februar 2022 #15 Skrevet 9. februar 2022 AnonymBruker skrev (13 timer siden): Bruker samme mengde smeltet smør. Kun smør gir den beste smaken. Anonymkode: 9452b...19a AnonymBruker skrev (6 timer siden): Helt enig i at smør smaker best, men det gir vel ikke samme konsistens i en oppskrift som er beregnet på at det skal brukes olje? Anonymkode: 8a045...ca9 Jeg gjør det samme hvis jeg ikke har olje, det pleier å gå helt fint. (Hvis jeg bruker olje har jeg alltid i en liten klype salt, selv om det ikke står i oppskriften.)
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2022 #16 Skrevet 9. februar 2022 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Helt enig i at smør smaker best, men det gir vel ikke samme konsistens i en oppskrift som er beregnet på at det skal brukes olje? Anonymkode: 8a045...ca9 I de fleste oppskrifter går det helt fint med smør. Funker dårlig til ting som majones da. Anonymkode: 502f6...136
Flintis Skrevet 9. februar 2022 #17 Skrevet 9. februar 2022 Den oljen min mor hadde var soyaolje, i mitt skap står det rapsolje. Olivenolje tåler vel ikke steking like bra?
Dolce Skrevet 9. februar 2022 #18 Skrevet 9. februar 2022 AnonymBruker skrev (På 7.2.2022 den 21.02): En del kakeoppskrifter inneholder "nøytral matolje". Hva bruker dere i disse tilfellene? kokos? Raps? Anonymkode: 3b735...0ec Bruker alltid solsikkeolje dersom jeg vil ha nøytral smak. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå