AnonymBruker Skrevet 7. februar 2022 #1 Skrevet 7. februar 2022 Vanlig stekt kjøttdeig altså, ikke kjøttsaus. Del dine tips 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Anonymkode: 79cf9...e71
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2022 #2 Skrevet 7. februar 2022 Grillkrydder 😏 Anonymkode: 4dfd3...09e
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2022 #3 Skrevet 7. februar 2022 Pass på å brune kjøttdeigen. Den skal få skikkelig farge. Anonymkode: 874d8...20a 1
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2022 #4 Skrevet 7. februar 2022 Steke den på et par minutter på hver side så den får skorpe før man hakker den. Anonymkode: 9f407...5b1
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2022 #5 Skrevet 7. februar 2022 Steke den i mindre porsjoner så den faktisk blir stekt og ikke kokt. Kjøpe god kvalitet som ikke er full av vann slik at det går an å steke den i stedet for å koke den. Anonymkode: a847a...13b
A-hunter Skrevet 7. februar 2022 #6 Skrevet 7. februar 2022 La den ligge igjen i butikken. Kjøp heller noe som er spiselig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå