Gå til innhold

Nye kokkekniver, tips og erfaringer?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Nå er tiden inne for å bytte ut noen kniver. Det jeg i hovedsak ser etter er en plain kokkekniv, en santokukniv, en nakiri og en fileteringskniv. Kanskje litt smør på flesk med både "vanlig" kokkekniv og santoku, men jeg liker nå og ha begge for hånden, så sånn får det bli. Ønsker meg selvsagt noe i god kvalitet, helst med litt størrelse. Liker at det er litt stivhet i fileteringskniven, så jeg prøver å unngå de aller mest fleksible. Generelt for alle, så er skarphet viktigere enn hardhet, da de jevnlig vil bli vedlikeholdt med brynestein.

Det er jo et hav av merker der ute. Noen kjente og veldig mange ukjente. Det går jo mye på personlig preferanse, men moro om noen har tips og erfaringer å dele. Jeg tenker at et akseptabelt budsjett på dette for meg ligger på sånn opp til kr. 3000 -ish.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har kokkekniv fra Victorinox og Mac, gode kniver. 

Anonymkode: 8d81f...197

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...