Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilken måte er den beste å tilberede frosne grønnsaker (sånne i pose) på for å bevare mest mulig av vitaminene?

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Mikrobølgeovn, minst mulig vann.

Hvis du ikke har mikro: Kok opp vann, ha grønnsakene i, sett tilbake på plata til det koker opp igjen.

Endret av Elphaba
Skrevet

Dampkoking er det aller beste. Finnes kjeler til det, rister ol.

Eller:

Kok opp en kjele med litt vann i, ha en stålsikt hengende i kjelen (ikke nær vannet) og ha grønnsakene oppi der mens vannet koker, ha på lokk. Da får du dampet de :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...