Salt Skrevet 23. oktober 2005 #1 Skrevet 23. oktober 2005 Hvilken måte er den beste å tilberede frosne grønnsaker (sånne i pose) på for å bevare mest mulig av vitaminene?
Gjest Gjesta Skrevet 23. oktober 2005 #2 Skrevet 23. oktober 2005 (endret) Mikrobølgeovn, minst mulig vann. Hvis du ikke har mikro: Kok opp vann, ha grønnsakene i, sett tilbake på plata til det koker opp igjen. Endret 23. oktober 2005 av Elphaba
Nella Skrevet 23. oktober 2005 #3 Skrevet 23. oktober 2005 Dampkoking er det aller beste. Finnes kjeler til det, rister ol. Eller: Kok opp en kjele med litt vann i, ha en stålsikt hengende i kjelen (ikke nær vannet) og ha grønnsakene oppi der mens vannet koker, ha på lokk. Da får du dampet de
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå