Gå til innhold

Kremosttopping


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jag skal lage kremosttopping i morgen som skal brukes til å dekorere muffins.

Ser man skal ha vaniljesukker, smør, kremost samt melis.

Står f eks at jeg skal ha 6 dl melis. Betyr det at jeg skal lage til 6 dl melis (altså vann pluss melispulveret), eller skal det være 6 dl rent melispulver? 
Haha føler meg så jævlig dum nå men har ikke gjort dette før! 
Hjelp.

Bør kremosttoppingen være romtemperert når jeg dekorerer muffinsene, eller kjøleskapskald? 
 

Takk på forhånd 😊

Anonymkode: 2c2c0...e22

Videoannonse
Annonse
Skrevet

6 dl tørr melis 🙂

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Skrevet

Du blander sammen smør og smøreost(som er romtemperert), så blander du inn tørr melis, gjerne litt og litt.

Anonymkode: cd651...499

Skrevet

Er kun melispulveret 🙂 Tror det er greiest at glasuren er romtemperert, samme som muffinsen.

  • Liker 1
Skrevet

6 dl ren melis.

Kan være kjekt at kremen er litt i kjøleskap, den blir fastere da og lettere å jobbe med.

Skrevet

Tusen takk!

Anonymkode: 2c2c0...e22

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...