AnonymBruker Skrevet 2. februar 2022 #1 Del Skrevet 2. februar 2022 Prøvde oppskriften hans på "scrambled eggs". Det var mye arbeid for et sluttprodukt som gjorde meg lite imponert. Eggene var lette, men for lette; de manglet teksturen og substansen som jeg liker så godt i tradisjonell eggerøre (jeg blander eggene i en bolle med litt melk, salt/pepper, før jeg steker dem i en smurt panne. Jeg prøver å snu eggene som lite som mulig, det motsatte av Ramseys metode. Hva mener du? Anonymkode: eba80...b25 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #2 Del Skrevet 3. februar 2022 Æsj ja. Sånn kremete eggerøre er så nasty Anonymkode: e92de...216 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #3 Del Skrevet 3. februar 2022 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Æsj ja. Sånn kremete eggerøre er så nasty Anonymkode: e92de...216 Tenker det er litt smak og behag, jeg. Nå kjenner jeg ikke til Gordon Ramsays eggerøre, men jeg liker at eggerøren er litt bløt. Og jeg har aldri melk i, det skal man visst ikke ha, hvis man hører på kokkene. Man skal heller ha litt smør i. Men smak og behag det også, såklart😊 Anonymkode: 754f1...5df 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #4 Del Skrevet 3. februar 2022 Det er sånn det liksom skal være. Men jeg liker den ikke sånn. Liker at det er gjennomstekt, med litt stekeskorpe enkelte steder, jeg snur det også så lite som mulig. Liker ikke eggerøre når den er laget såkalt riktig. Er bare ekkelt når det er halvrått og slimete. Anonymkode: 9bafa...e04 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #5 Del Skrevet 3. februar 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Det er sånn det liksom skal være. Men jeg liker den ikke sånn. Liker at det er gjennomstekt, med litt stekeskorpe enkelte steder, jeg snur det også så lite som mulig. Liker ikke eggerøre når den er laget såkalt riktig. Er bare ekkelt når det er halvrått og slimete. Anonymkode: 9bafa...e04 Tenker du foretrekker omelett istedenfor eggerøre, jeg? 😊 Anonymkode: 754f1...5df 21 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #6 Del Skrevet 3. februar 2022 2 minutter siden, AnonymBruker said: Det er sånn det liksom skal være. Men jeg liker den ikke sånn. Liker at det er gjennomstekt, med litt stekeskorpe enkelte steder, jeg snur det også så lite som mulig. Liker ikke eggerøre når den er laget såkalt riktig. Er bare ekkelt når det er halvrått og slimete. Anonymkode: 9bafa...e04 Er den halvrå og slimete så er den jo ikke ferdig... Anonymkode: 8d2d4...de7 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #7 Del Skrevet 3. februar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Er den halvrå og slimete så er den jo ikke ferdig... Anonymkode: 8d2d4...de7 Nei, men det er slik man ofte får den på restauranter og hoteller. AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Tenker du foretrekker omelett istedenfor eggerøre, jeg? 😊 Anonymkode: 754f1...5df Nei. Men eggerøre skal være gjennomstekt etter min mening. Anonymkode: 9bafa...e04 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #8 Del Skrevet 3. februar 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Er den halvrå og slimete så er den jo ikke ferdig... Anonymkode: 8d2d4...de7 Den skal helst være litt fuktig, syns jeg, men ikke rennende og halvrå nei😄 Anonymkode: 754f1...5df 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #9 Del Skrevet 3. februar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Nei. Men eggerøre skal være gjennomstekt etter min mening. Omelett ligger å steker på panna uten at du rører noe særlig i den, og kan bli litt stekeskorpe på, så jeg syns det høres ut som det er omelett du lager. Hotell-eggerøre er jo bare helt himmelsk🤩 Anonymkode: 754f1...5df 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #10 Del Skrevet 3. februar 2022 Mange liker eggerøren veldig bløt, jeg synes det er skikkelig ekkelt. AnonymBruker skrev (6 timer siden): Det er sånn det liksom skal være. Men jeg liker den ikke sånn. Liker at det er gjennomstekt, med litt stekeskorpe enkelte steder, jeg snur det også så lite som mulig. Liker ikke eggerøre når den er laget såkalt riktig. Er bare ekkelt når det er halvrått og slimete. Anonymkode: 9bafa...e04 Dette er omelett og ikke eggerøre. Jeg liker eggerøren min gjennomstekt, men jeg rører masse mens den steker og da blir den lett, løs og kremet og ikke en flat "eggekake" som du beskriver. Anonymkode: a94a2...38d 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #11 Del Skrevet 3. februar 2022 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Tenker du foretrekker omelett istedenfor eggerøre, jeg? 😊 Anonymkode: 754f1...5df AnonymBruker skrev (6 timer siden): Omelett ligger å steker på panna uten at du rører noe særlig i den, og kan bli litt stekeskorpe på, så jeg syns det høres ut som det er omelett du lager. Hotell-eggerøre er jo bare helt himmelsk🤩 Anonymkode: 754f1...5df Nei, omelett skal da virkelig heller ikke være gjennomstekt. Hvis man bestiller omelett på hotell eller restaurant (særlig med klassisk fransk kjøkken) så er den sammenrullet eller brettet, og kremet i midten. Anonymkode: 19b8b...25f 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
A-hunter Skrevet 3. februar 2022 #12 Del Skrevet 3. februar 2022 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Hotell-eggerøre er jo bare helt himmelsk🤩 Er ikke det stort sett pulvervare da? 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Albbas Skrevet 3. februar 2022 #13 Del Skrevet 3. februar 2022 Mmm, elsker Ramsay-eggerøren! Liker ikke den tørre norske eggerøren så godt. Mannen min liker den tørr da. 😂 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #14 Del Skrevet 3. februar 2022 Underkokt? Du koker vel ikke eggerøre?? Anonymkode: f79df...5c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #15 Del Skrevet 3. februar 2022 A-hunter skrev (3 timer siden): Er ikke det stort sett pulvervare da? Nei, man får sammenvispet egg på stor dunk 😉 Anonymkode: 7ecb0...040 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #16 Del Skrevet 3. februar 2022 Mange her beskriver eggehakk, ikke eggerøre. Anonymkode: 9b1f5...05f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #17 Del Skrevet 3. februar 2022 Eggerøre skal være saftig, ikke tørrstekt! Skal være litt rennende når man tar den ut av panna så " setter " den seg litt etterhvert. Anonymkode: 4dac6...367 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #18 Del Skrevet 3. februar 2022 Prosessen fortsetter når du fjerner egget fra komfyren, derfor skal det ikke være gjennomstekt. Anonymkode: 74842...ebc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #19 Del Skrevet 3. februar 2022 AnonymBruker skrev (14 timer siden): Tenker det er litt smak og behag, jeg. Nå kjenner jeg ikke til Gordon Ramsays eggerøre, men jeg liker at eggerøren er litt bløt. Og jeg har aldri melk i, det skal man visst ikke ha, hvis man hører på kokkene. Man skal heller ha litt smør i. Men smak og behag det også, såklart😊 Anonymkode: 754f1...5df Kommer helt an på hvilken kokk du hører på. Noen anbefaler feks. fløte og smør, og da blir det en skikkelig god luksusvariant. Jeg liker eggerøre litt bløt, men ikke sånn at det fortsatt kan renne egg fra den. Også skraper jeg forsiktig, sånn at eggerøren ikke blir i små biter, for da blir den lett overstekt. Anonymkode: 21755...f24 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #20 Del Skrevet 3. februar 2022 Jeg har prøvd meg på GR sin eggerøre, blir spesiell smak siden du har i en klatt creme fraice på slutten, meget god den, men liker å variere. Anonymkode: 93302...078 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå