AnonymBruker Skrevet 2. februar 2022 #1 Skrevet 2. februar 2022 Kylling på andre dag blir alltid noe tørre og seige greier. Er det noen måter jeg kan "gjenvinne" dem? Eventuelt lage en ny rett, som man gjør med tørre brødskiver? Anonymkode: 66dd3...b49
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2022 #2 Skrevet 2. februar 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Kylling på andre dag blir alltid noe tørre og seige greier. Er det noen måter jeg kan "gjenvinne" dem? Eventuelt lage en ny rett, som man gjør med tørre brødskiver? Anonymkode: 66dd3...b49 Hva mener du med "på andre dag"? Er det snakk om rester etter dagen før? Da er det best å bruke kyllingen kald, f.eks. i en salat. Anonymkode: d02eb...52b 1
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2022 #3 Skrevet 2. februar 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hva mener du med "på andre dag"? Er det snakk om rester etter dagen før? Da er det best å bruke kyllingen kald, f.eks. i en salat. Anonymkode: d02eb...52b Ja rester ja. Anonymkode: 66dd3...b49
KatteLatte Skrevet 2. februar 2022 #4 Skrevet 2. februar 2022 Lag en påleggssalat med majones/rømme/hva du har, med ønskede krydder, vårløk, mais eller hva du liker. De feite meieriproduktene veier opp for tørt kjøtt som du deler i små biter. 2
Frøkenfryden Skrevet 2. februar 2022 #5 Skrevet 2. februar 2022 God smøreost under og ha som pålegg eller i wrap. Ev litt feta med olje på hjelper☺️ 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå