Gå til innhold

Hva gjør jeg med tørre kyllingbiter?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kylling på andre dag blir alltid noe tørre og seige  greier. Er det noen måter jeg kan "gjenvinne" dem? Eventuelt lage en ny rett, som man gjør med tørre brødskiver?

Anonymkode: 66dd3...b49

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Kylling på andre dag blir alltid noe tørre og seige  greier. Er det noen måter jeg kan "gjenvinne" dem? Eventuelt lage en ny rett, som man gjør med tørre brødskiver?

Anonymkode: 66dd3...b49

Hva mener du med "på andre dag"? 

Er det snakk om rester etter dagen før? Da er det best å bruke kyllingen kald, f.eks. i en salat. 

Anonymkode: d02eb...52b

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Hva mener du med "på andre dag"? 

Er det snakk om rester etter dagen før? Da er det best å bruke kyllingen kald, f.eks. i en salat. 

Anonymkode: d02eb...52b

Ja rester ja.

Anonymkode: 66dd3...b49

Skrevet

Lag en påleggssalat med majones/rømme/hva du har, med ønskede krydder, vårløk, mais eller hva du liker. De feite meieriproduktene veier opp for tørt kjøtt som du deler i små biter. 

  • Liker 2
Skrevet

God smøreost under og ha som pålegg eller i wrap. Ev litt feta med olje på hjelper☺️

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...