Gå til innhold

Dere som ikke har festen på restaurant/ hotell


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Hvor mye regner dere å bruke på mat/ drikke pr. person? catering, servitører, alkohol til og etter mat (seperate priser for alt dette)? Og hvor mye alkohol har dere "regnet" pr. person da?

Endret av kitekatt
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har funnet en cateringfirma

Servicemat

som ikke har alt for dyre priser.

(du kan jo selv gange opp)

Når det gjelder drikke regner vi ca 1 flaske vin per hode.. sikkert litt mye men

har ikke finregnet på andre typer alkophol men trenger neppe mye.

er ikke så mange der.. (15 med oss)

har satt av 3000 kr til drikkevarer (har mye av cognac og likører fra før av + at vi får skal prøve å kjøpe inn vin og alkohol i sverige)

Skrevet

bryllupet vårt kom på 42000 uten klær. dvs pynt, mat, drikke (masse alkohol) og dvs småting til 45 pers.

PÅ mat til så mange må du vanligvis regne 2000,- tror jeg nok. drikke brukte vi ca 10000 på tror jeg, å da handlet vi all alkohol untatt øl i danmark.

håper dte var til litt hjelp...

Skrevet

Vurderer priser her, om det er like dyrt å leie lokale, ha catering og fri alkohol, enn å ha det på restaurant, med bar der folk kjøper alkoholen selv etter maten. Fant ut at vin til maten + avec og velkomstdrink ville komme på ca 18.000 for 53 gjester til mat og velkomstdrink og i tillegg 26 kaffegjester (avec). Lurer nesten på om det vil bli nesten det samme å ha catering, leie av lokale og servitører og å kjøpe alkohol og ha fri bar selv. kan dere ikke hjelpe meg å regne på det? Vet ikke hva catering/ hvor mye alkohol til hver (mange unge, så må være endel alkohol ;) og hva man ca bruker på det. Vi er som sagt 53 til middag og 26 til til kaffe/ avec + fest.

Skrevet

er mulig at vi kan leie inn en kokk.. da blir det billigere.. for da skaffer vi jo råvarene selv.. (og kokken skal ha svært lite betaling..en bekjent av mamma).. men hva som skal stå på menyen er da verre..

Skrevet

Vi skal ha et cateringsfirma til å pynte lokalet, lage maten, servere, stille med bartender. Prisen er da 500 -600,- pr. kuvert(kommer ann på hva menyen skal bestå av) eller 15.000-18000,- for 30 gjester. (Blomster til bordet er inkl i prisen.) Alkoholen er beregnet utifra en som jobber på polet. Alkoholen kjøper vi i Sverige! Vi skal ha 1 liter vin til hver gjest til hovedretten.

Når vi sjekket lokaler, så forsto vi at det er alkoholen de tjener mest på. Dere kan jo velge andre alternativer enn åpen bar. Enten drikkebonger, eller at gjestene må betale alt etter maten selv.

Her er iallefall lista fra han polmannen ;)

Coctail - 7-10 cl pr glass

Forrett - 5-7 cl pr glass, 1 glass pr gjest

Hovedrett 1/2 flaske pr gjest

Dessert - 1 glass pr gjest

Avec - dersom 4 cl (vanlig på resturant) får man 17 glass pr flaske. 14 glass pr flaske dersom man benytter 5 cl pr glass.

Skrevet

Takk alle sammen ;) Det ser uansett ut som om det blir den opprinnelige planen med fest på restaurant der gjestene kjøper drikke selv etter kaffe/ avec. ville bare undersøke litt, men fant faktisk ingen pene lokaler som man kunne ta med medbragt i Oslo ;)

Skrevet

Frogner Hovedgård er jo fantastisk - og her kan du faktisk ha med medbrakt :)

Skrevet

Vi betaler ca 30.000 for 46 gjester (inkl. oss) for ALT, uten alkoholen, men den kan vi kjøpe inn selv.

Skrevet
Hvor mye regner dere å bruke på mat/ drikke pr. person? catering, servitører, alkohol til og etter mat (seperate priser for alt dette)? Og hvor mye alkohol har dere "regnet" pr. person da?

Vi bestiller koldtbord frå ein privat-person, betaler 250,- per pers. Då får vi buffet med varm- og kald-mat og dessertar. Vi skal ha venner og kjente til å servere, veit ikkje kva vi kjem til å betale desse enno. For drikke (som vi skal kjøpe inn sjølv) har vi budsjettert med 15 000 (45-50 meir eller mindre alkohol-drikkande vaksne gjester+10 barn). Som velkomstdrink skal vi ha mozell. Reknar ca ei vinflaske til kvar vin-drikkande gjest til middagen (alkohol- og alkohol-fritt). Og masse brus og farris og øl og cider. Til kaffe avec reknar vi ein drink per pers i snitt (konjakk og baileys), og til festen - hmmm.... var det 4 alkohol-enhetar per pers i snitt vi rekna med, mon tro? Hugsar ikkje heilt, vi kjem nok til finrekne ein del på dette utpå vårparten ein gong... Vi skal forresten ha bartender, så alkohol-mengdene skal ikkje gå over styr, samtidig som alle skal ha mulighet til å kose seg med eit par glass.

Lykke til med rekninga!! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...