AnonymBruker Skrevet 1. februar 2022 #1 Skrevet 1. februar 2022 Merker du forskjell på kylling fra ulike merker? Jeg kjøper alltid prior og mener å huske at jeg synes solvinge var seig eller noe en gang jeg kjøpte det tidligere Anonymkode: 4908c...fb8
Gjest kira87 Skrevet 1. februar 2022 #2 Skrevet 1. februar 2022 (endret) Kyllingbryst fra Stange 😊 Unnskyld, ser nå at du stilte flere spørsmål. Det vet jeg ikke da jeg som sagt ikke kjøper/spiser annen kyllingfilet enn den fra Stange. Den er veldig saftig og god. Lårfilet derimot foretrekker jeg fra Prior eller Den Stolte Hane da den fra Solvinge ofte blir litt tørr. Endret 1. februar 2022 av kira87 La til flere ord.
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2022 #3 Skrevet 1. februar 2022 Økologisk, gjerne fra Homlagarden. Stor forskjell. Anonymkode: e6926...08c 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2022 #4 Skrevet 1. februar 2022 Jeg spiser veldig lite kylling og har dessverre bare Rema og Coop som nærmeste butikker. Jeg kjøper da kyllingfilet (eller lår) fra Stange på Rema. Helst vil jeg ha økologisk kylling, og siden jeg ikke har butikker i nærheten blir det veldig sjelden. Nordmenns forbruk av kylling er ekstremt overdrevet. Anonymkode: 91e26...ad5
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2022 #5 Skrevet 1. februar 2022 I dag kjøpte jeg lårfilet fra solvinge. Syns den ble veldig god og saftig. Anonymkode: d3796...bda
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2022 #6 Skrevet 1. februar 2022 Holte gård på meny. De selger hele kyllinger, lår, lever, hjerte, kraft, og bryst. Jeg spiser gjerne alt sammen 😋 Andebrystene og andelårene kan også anbefales. Nam. Anonymkode: 24647...4bc
Gjest loveli Skrevet 1. februar 2022 #7 Skrevet 1. februar 2022 Økologisk, med skinn. Smaker virkelig forskjell!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå