AnonymBruker Skrevet 1. februar 2022 #1 Skrevet 1. februar 2022 Mannen vil gjerne prøve nakkekoteletter til middag i morgen, jeg har aldri tilberedt det før, bortsett fra grillsesongen. Da slenges det bare på grillen. Har dere tips til gode oppskrifter?? Anonymkode: d35fc...1b4
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2022 #2 Skrevet 1. februar 2022 Vi har alltid ca. det samme til grillmat. En salat med det man liker eller det som er i sesong, tzatziki (sjekk ut en autentisk oppskrift fra youtube) og poteter stekt i ovnen. Kutt potene i båter, ha på olivenolje, salt og pepper, stek til de er gylne. Anonymkode: 40f88...283
KatteLatte Skrevet 2. februar 2022 #3 Skrevet 2. februar 2022 Eneste måten å få de ordentlig møre på er en slik metode: http://heidis-matkrok.blogspot.com/2014/07/koteletter-med-flte-stekt-i-ovnen.html?m=1 men det tar tid. 1
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2022 #4 Skrevet 2. februar 2022 KatteLatte skrev (4 minutter siden): Eneste måten å få de ordentlig møre på er en slik metode: http://heidis-matkrok.blogspot.com/2014/07/koteletter-med-flte-stekt-i-ovnen.html?m=1 men det tar tid. Men steker du kotelettene først? Ser noen spurte i innlegget hennes, men kom ikke noe svar. Anonymkode: 32952...155 1
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2022 #7 Skrevet 2. februar 2022 KatteLatte skrev (2 minutter siden): Nei, tok de rett i ovn. Ok, takk for svar! Anonymkode: 32952...155
The Kavorka Skrevet 2. februar 2022 #8 Skrevet 2. februar 2022 Jeg pleier å brune de i panne først og så krydre de med salt, pepper og ingefær ha de i en langpanne/ildfast form. Sammen med kotelettene, pleier jeg å ha løk og kanskje litt eple + væske (gjerne noe kraft eller bare vann). Og så inn i komfyren en stund. Da faller kjøttet av beinet 2
Nabokjerringen Skrevet 2. februar 2022 #9 Skrevet 2. februar 2022 Pleier å lage dem i stekeovnen. Enten med grillkrydder, salt og pepper, litt olje/smør og så bare steke på ca 200 grader ca en halvtime. Snu dem en gang. Alle stekeovner er litt forskjellige føler jeg, så følg med. Når de er møre, gjennomstekt og gyldne er de snop. Ikke overstek, da blir det tørt Godt med fløtepoteter, stekt sopp og smørdampet broccoli til. (Eller ris og peppersaus, kokte poteter og surkål/grønnsaker eller pommes-frites og salat) En annen god krydring er å lage dem "greskinspirert". Krydre med salt, oregano og sitronsaft, og litt olje og steke på samme vis som over. Det er veldig godt med gresk salat, pommes-frites / stekte poteter og tzatziki til
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2022 #10 Skrevet 3. februar 2022 Legg ca fire koteletter i en ildfast form. Salte og pepre. finhakk en løk og ha over. Frisk sopp kan også brukes i tillegg til løken. Rør sammen 1 boks matfløte og 1 glass stavland tomatpuré (eller samme mengden da, merket spiller jo ingen rolle). Hell denne blandingen over kotelettene. stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 40 minutter Anonymkode: 692c7...cc9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå