Gå til innhold

Kylling overlår (rå) med ben og har ikke stekeovn.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan jeg lage de i jernpanne med lokk og hvor lang tid? De går ut på dato i dag. 

Eller skal jeg fryse ned og ta med til en i familien som har en stekeovn som fungerer? 

Noen? 

Anonymkode: 354de...093

Videoannonse
Annonse
Gjest Kerrs Pink
Skrevet

Javisst kan du det. Ha godt med fukt oppi, sett de så det putrer med lokk i ca 45-50min. Du kan sjekke om de er ferdige m å stikke en kniv inn i den tjukkeste delen. Er væsken klar, er de ferdig . Gjerne brun de først, da får du fin farge på dem. 

Skrevet

Du kan steke i panna. Frese først, så ka ligge under lokk på lavere varme. Bare å skjære i og se når det er gjennomstekt. Eller skjær av kjøttet og stek. 

Anonymkode: 4c1d1...064

  • Liker 1
Skrevet
Kerrs Pink skrev (1 minutt siden):

Javisst kan du det. Ha godt med fukt oppi, sett de så det putrer med lokk i ca 45-50min. Du kan sjekke om de er ferdige m å stikke en kniv inn i den tjukkeste delen. Er væsken klar, er de ferdig . Gjerne brun de først, da får du fin farge på dem. 

Takk. Da gjør jeg det. 

Ts

Anonymkode: 354de...093

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...