AnonymBruker Skrevet 31. januar 2022 #1 Skrevet 31. januar 2022 Kan jeg lage de i jernpanne med lokk og hvor lang tid? De går ut på dato i dag. Eller skal jeg fryse ned og ta med til en i familien som har en stekeovn som fungerer? Noen? Anonymkode: 354de...093
Gjest Kerrs Pink Skrevet 31. januar 2022 #2 Skrevet 31. januar 2022 Javisst kan du det. Ha godt med fukt oppi, sett de så det putrer med lokk i ca 45-50min. Du kan sjekke om de er ferdige m å stikke en kniv inn i den tjukkeste delen. Er væsken klar, er de ferdig . Gjerne brun de først, da får du fin farge på dem.
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2022 #3 Skrevet 31. januar 2022 Du kan steke i panna. Frese først, så ka ligge under lokk på lavere varme. Bare å skjære i og se når det er gjennomstekt. Eller skjær av kjøttet og stek. Anonymkode: 4c1d1...064 1
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2022 #4 Skrevet 31. januar 2022 Kerrs Pink skrev (1 minutt siden): Javisst kan du det. Ha godt med fukt oppi, sett de så det putrer med lokk i ca 45-50min. Du kan sjekke om de er ferdige m å stikke en kniv inn i den tjukkeste delen. Er væsken klar, er de ferdig . Gjerne brun de først, da får du fin farge på dem. Takk. Da gjør jeg det. Ts Anonymkode: 354de...093
Viktualia Skrevet 31. januar 2022 #5 Skrevet 31. januar 2022 Denne er god: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/chipotle-chicken Chipotle etc kan du bytte ut med noe annet krydder etter hva du har i skapet.
elien Skrevet 31. januar 2022 #6 Skrevet 31. januar 2022 https://nasjonalgastro.blogg.no/den-ekte-kfc-oppskriften.html
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå