Gjest Chocolate lover Skrevet 22. oktober 2005 #1 Skrevet 22. oktober 2005 Jeg holder på å bake denne kaken etter en oppskrift jeg fant her på KG. Der foreslås å ha sjokoladepudding eller mousse mellom, jeg har valgt mousse. Nå står jeg igjen med en kake som mangler den siste finish. Det skal jo være en slags glasur utenpå, men det står ingenting om dette i oppskriften jeg fant. Og jeg klarer heller ikke å ta på feelingen hva som er de rette ingredienser å mikse sammen for å få en mest mulig autentisk og god kake. Noen som kan hjelpe?
siebaeo Skrevet 22. oktober 2005 #2 Skrevet 22. oktober 2005 Hva med å smelte en plate kokesjokolade og blande i en dl fløte? Blir mørk og deeeeilig glasur.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå