AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #1 Del Skrevet 30. januar 2022 Kan jeg koke små poteter i brunsaus eller vil de ikke bli kokt..? Anonymkode: 054ef...af2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hulderen Skrevet 30. januar 2022 #2 Del Skrevet 30. januar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Kan jeg koke små poteter i brunsaus eller vil de ikke bli kokt..? Anonymkode: 054ef...af2 De blir kokt på samme måte som om du koker de i vann. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #3 Del Skrevet 30. januar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Kan jeg koke små poteter i brunsaus eller vil de ikke bli kokt..? Anonymkode: 054ef...af2 Hvis du kutter de i terninger, vet ikke med hele poteter Anonymkode: 18bd2...fb1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #4 Del Skrevet 30. januar 2022 Syns det tar lengre tid å koke gulrøtter i tomatsaus..., men det blir kokt til slutt. Anonymkode: 720f1...260 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #5 Del Skrevet 30. januar 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Syns det tar lengre tid å koke gulrøtter i tomatsaus..., men det blir kokt til slutt. Anonymkode: 720f1...260 Det mener jeg å ha hørt er pga. syren i tomatene. Om det stemmer vil ikke brun saus ha samme effekt. Anonymkode: 8bae7...0c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvist Skrevet 31. januar 2022 #6 Del Skrevet 31. januar 2022 Er vel enklere å bare koke dem i mikroen. Kutt dem i biter i en skål med litt vann, og vent 5-6 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2022 #7 Del Skrevet 31. januar 2022 Hulderen skrev (21 timer siden): De blir kokt på samme måte som om du koker de i vann. Dette er feil. Saus =/= vann Anonymkode: df36e...d68 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2022 #8 Del Skrevet 31. januar 2022 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Dette er feil. Saus =/= vann Anonymkode: df36e...d68 Saus er ikke vann, men brunsaus inneholder nok vann til at det burde funke helt fint. Det er hovedsakelig varmen som koker potetene, ikke vannet i seg selv. Anonymkode: 8bae7...0c6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2022 #9 Del Skrevet 31. januar 2022 Men skal sausen koke så lenge som potetene da? Saus bruker jo å bare skulle koke noen få minutter. Poteter skal koke 20-30 minutter avhengig av type og størrelse på dem. Anonymkode: 5fdeb...45f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2022 #10 Del Skrevet 31. januar 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Men skal sausen koke så lenge som potetene da? Saus bruker jo å bare skulle koke noen få minutter. Poteter skal koke 20-30 minutter avhengig av type og størrelse på dem. Anonymkode: 5fdeb...45f Melbaserte sauser bør koke en stund for å få bort den rå melsmaken. Uansett blir jo ikke saus dårlig av å koke lenge fordi det er poteter i den. Anonymkode: 3fbc3...8a7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2022 #11 Del Skrevet 31. januar 2022 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Melbaserte sauser bør koke en stund for å få bort den rå melsmaken. Uansett blir jo ikke saus dårlig av å koke lenge fordi det er poteter i den. Anonymkode: 3fbc3...8a7 Ja, de fleste sauser har bare godt av å koke litt ekstra. I alle fall sauser á la brun saus, som det var snakk om her. Evt. går det an å tilsette litt ekstra vann underveis om den skulle bli for tykk. Anonymkode: 8bae7...0c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå