AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #1 Skrevet 30. januar 2022 Hei! Ett nåla i høystakken spørsmål sikkert, sålenge overskriften er som den er... Nok en gang har jeg vært å spist svigermors kjøttkaker.. Å de smaker surt, HVER gang. Samme med hennes mor sine... De kjøper alltid fersk farse om de skal servere medister eller kjøttkaker, kjøttpudding e.l. Allikevel smaker det SÅ surt! Jeg har sluttet å spise de, jeg bare smaker for nysgjerrigheten.. Eneste jeg vet er at de kun steker i panne, til de er gjennomstekt, de bruker ikke stekeovn (noe merkelig hele greia) Jeg mener allikevel jeg har hørt noe om at man kan ødelegge farse mens man lager den, hvis man gjør det feil??? Er dette noe jeg har drømt, eller har flere hørt dette? Når de lager kålrulletter smaker farsen ok.. Anonymkode: ec310...557
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #2 Skrevet 30. januar 2022 Kanskje de blander med noe som er syrlig? Eller har noe syrlig i sausen? Anonymkode: ee8e7...88a
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #3 Skrevet 30. januar 2022 Jeg steker medisterkakene i stekepanna, de smaker da ikke surt. Lar de trekke i kraft eller saus etter de er ferdigstekte. Anonymkode: 9a02c...156
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #4 Skrevet 30. januar 2022 Er det noen andre som også syns at medisterkakene smaker surt eller er det bare du som syns det? Anonymkode: bd965...dd4
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #5 Skrevet 30. januar 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Hei! Ett nåla i høystakken spørsmål sikkert, sålenge overskriften er som den er... Nok en gang har jeg vært å spist svigermors kjøttkaker.. Å de smaker surt, HVER gang. Samme med hennes mor sine... De kjøper alltid fersk farse om de skal servere medister eller kjøttkaker, kjøttpudding e.l. Allikevel smaker det SÅ surt! Jeg har sluttet å spise de, jeg bare smaker for nysgjerrigheten.. Eneste jeg vet er at de kun steker i panne, til de er gjennomstekt, de bruker ikke stekeovn (noe merkelig hele greia) Jeg mener allikevel jeg har hørt noe om at man kan ødelegge farse mens man lager den, hvis man gjør det feil??? Er dette noe jeg har drømt, eller har flere hørt dette? Når de lager kålrulletter smaker farsen ok.. Anonymkode: ec310...557 Er det merkelig å ikke steke kjøttkaker i ovn? Jeg har aldri stekt kjøttkaker i ovn. Steker dem i panna, opp i kjele med kraft og lar de trekker. Anonymkode: eb550...41c 4
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #6 Skrevet 30. januar 2022 AnonymBruker skrev (21 minutter siden): Er det merkelig å ikke steke kjøttkaker i ovn? Jeg har aldri stekt kjøttkaker i ovn. Steker dem i panna, opp i kjele med kraft og lar de trekker. Anonymkode: eb550...41c De steker kun i panne... Ikke innom ovn, kraft, saus e.l... Dvs de gjennomstekes i panna, å får en sånn enormt tykk stekeskorpe... Anonymkode: ec310...557
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #7 Skrevet 30. januar 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Jeg steker medisterkakene i stekepanna, de smaker da ikke surt. Lar de trekke i kraft eller saus etter de er ferdigstekte. Anonymkode: 9a02c...156 De steker kun i panne... Ikke innom ovn, kraft, saus e.l... Dvs de gjennomstekes i panna, å får en sånn enormt tykk stekeskorpe... Anonymkode: ec310...557
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #8 Skrevet 30. januar 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Er det noen andre som også syns at medisterkakene smaker surt eller er det bare du som syns det? Anonymkode: bd965...dd4 Det er vel kun hun, mor å hennes samboer som spiser de.. Ungene liker de ikke på lompe engang 🙈 Men jeg antar at det er sånn de er vant med at de smaker... Anonymkode: ec310...557
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #9 Skrevet 30. januar 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): De steker kun i panne... Ikke innom ovn, kraft, saus e.l... Dvs de gjennomstekes i panna, å får en sånn enormt tykk stekeskorpe... Anonymkode: ec310...557 De blir ikke sure av å steke dem i panna eller av å ha tykk stekeskorpe. Det må være noe de har i farsen. Anonymkode: eb550...41c
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #10 Skrevet 30. januar 2022 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): De blir ikke sure av å steke dem i panna eller av å ha tykk stekeskorpe. Det må være noe de har i farsen. Anonymkode: eb550...41c Hm, de påstår at de ikke tilsetter noe 🤷🏻♀️ sikkert jeg som drømmer... Anonymkode: ec310...557
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #11 Skrevet 30. januar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Hm, de påstår at de ikke tilsetter noe 🤷🏻♀️ sikkert jeg som drømmer... Anonymkode: ec310...557 Du får google det da siden du ikke tror på meg. Anonymkode: eb550...41c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå