male32 Skrevet 29. januar 2022 #1 Skrevet 29. januar 2022 Hei Jeg bruker ofte røkt svinekam (eller knoke, alt etter hva som er på tilbud). Jeg koker kjøttet, kjøler det ned og bruker det i gryterett. Har da ofte middag i en hel uke. I dag fant jeg røkt svinekam nedpriset pga dato. Den går ut i morgen. Blir ikke å lage gryterett i morgen. Jeg tenker da å fryse den ned, men bør jeg koke den først? Hva blir best, fryse den ned rå, eller ferdigkokt?
Gjest AprilRyan Skrevet 29. januar 2022 #2 Skrevet 29. januar 2022 Jeg ville nok bare fryst den ned rå. Kjøper relativt ofte kjøtt som er nedpriset på grunn av dato og pleier å fryse alt som det er i pakken.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå