Gå til innhold

Fryse ned røkt svinekam


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Jeg bruker ofte røkt svinekam (eller knoke, alt etter hva som er på tilbud). Jeg koker kjøttet, kjøler det ned og bruker det i gryterett.
Har da ofte middag i en hel uke. 
I dag fant jeg røkt svinekam nedpriset pga dato. Den går ut i morgen. Blir ikke å lage gryterett i morgen.
Jeg tenker da å fryse den ned, men bør jeg koke den først? Hva blir best, fryse den ned rå, eller ferdigkokt?

Videoannonse
Annonse
Gjest AprilRyan
Skrevet

Jeg ville nok bare fryst den ned rå. Kjøper relativt ofte kjøtt som er nedpriset på grunn av dato og pleier å fryse alt som det er i pakken.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...