Gå til innhold

Hvor lang tid bruker du på å lage middag?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Kommer jo an på hva jeg skal lage såklart. 

Anonymkode: 90093...e16

Selvsagt, men hvor lang tid pleier du å bruke i gjennomsnitt? 
 

Selv bruker jeg som regel 20-30 min i ukedagene og kan fint bruke 30-60 min i helgene. 
 

ts

Anonymkode: 4974f...02b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er veldig forskjellig. Middagen jeg laget i dag tar 2 timer pluss. I hverdagen etter jobb kjører vi 30-40 minutters middager.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rundt en time, som regel.  Men det varierer jo selvsagt. 

Anonymkode: 2c82c...99e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Under en halvtime som regel i ukedagene. Da lager jeg gjerne retter som ikke krever så mye

I helgene kan jeg godt lage middag leeenge. Søndager som oftest i flere timer, men står ikke på kjøkkenet hele tiden da 😅men kan ha noe langtidsstekt/kokt som jeg forbereder på formiddagen og setter til steking/koking, og så dra ut på en deilig tur. Gjør ferdig retten når jeg kommer hjem igjen

Anonymkode: ebc80...725

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I hverdagen bruker jeg stort sett ikke mer enn 20 minutter.

Typiske retter er da ovnsbakt laks/torsk/kylling med brokkoli og couscous, kikert/kyllingsalat, fersk pasta med ovnsbakte tomater, hvitløk og fetaost. I helgene lager jeg ofte noe som skal langkokes.

Anonymkode: 70925...5a4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fra 10 - 60 minutter aktiv tid, hverdag som helg. Passiv tid kan være mange timer, da jeg er ivrig bruker av slowcooker og langtidssteking. Middagen i morgen er for eksempel en suppe som tar ca 5 timer totalt, men bare 20 minutter aktiv tid. 

Jobber mye hjemmefra, og spiser ikke før 19-20, så tid er sjelden en begrensning. Lager det vi ønsker uavhengig av det. 

Anonymkode: 9b6a6...b21

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker sjelden mindre enn 60 minutter. Har skjønt at jeg er ekstremt treg til å kutte grønnsaker og slik, uten at jeg skjønner hvorfor. I helger kan jeg bruke mer tid. 

Anonymkode: 3d094...6f3

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

AnonymBruker skrev (12 timer siden):

I hverdagen etter jobb, og i helga?😋

Anonymkode: 4974f...02b

Rundt en time hver dag for middagen, har gode rutiner for planlegging av innkjøp, får det på døra rundt en gang hver 14. dag og fyller på med det vi evt går tom for.

Da slipper jeg de store handleturene hvor en står i butikken og febrilsk prøver å sette sammen en ukesmeny.

Etter jeg begynte med dette gikk overskuddet av energi til matlaging. Mye mer lystbetont og større sjanse for at middagen blir balansert og fornuftig, hvis man liker det😃

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg lager all basismaten én gang i uka og fryser ned. Så i det daglige tar det fem minutter i micro.

Anonymkode: 56a93...fdf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere som lager middag på 10-20 minutter, hva lager dere? Spaghetti med kjøpesaus er det eneste jeg kommer på som går så raskt. 

Selv bruker jeg 30-60 minutter i hverdagen og opp til 4-6 timer i helgene. Spesielt liker jeg å servere ferskt hjemmelaget brød til visse retter, som foccaccia og naan, det tar jo litt tid. 

Anonymkode: a8432...52e

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker skrev (35 minutter siden):

Jeg lager all basismaten én gang i uka og fryser ned. Så i det daglige tar det fem minutter i micro.

Anonymkode: 56a93...fdf

Mikromat hver dag??

Anonymkode: 2c0c3...664

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (35 minutter siden):

Jeg lager all basismaten én gang i uka og fryser ned. Så i det daglige tar det fem minutter i micro.

Anonymkode: 56a93...fdf

høres stusslig ut

Anonymkode: d0960...69f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Mikromat hver dag??

Anonymkode: 2c0c3...664

Mikromat er jo et begrep som betyr mat som frossenpizzaruller og annet usunn kjøpt ferdiglaget hurtigmat.

Om man varmer opp middagsrester fra i går i en mikrobølgeovn så gjør ikke det middagen til 'mikromat'.

Anonymkode: c5e56...ba0

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Mikromat hver dag??

Anonymkode: 2c0c3...664

Tja, hvis du definerer tining/varming i mikro som "mikromat".

Anonymkode: 56a93...fdf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...