Gå til innhold

Hvilken toro gryterett synes du er best


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jegergryte. Det funker bra med vanlig kjøttdeig også. Den pølsevarianten er også god, tomatpølse eller hva den heter. Kutter opp wienerpølser å slenger de oppi. 

Anonymkode: 056b1...aaf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest BrittEkeberg

Mexicansk. Pleier å ha oppi bønner, kikerter, gulrøtter, mais korn, paprika og cherry tomater fra mutti. Serverer med tortilla chips, salsa, baby spinat og guacamole. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Orientalsk gryte synes jeg er kjempegod, pleier å lage den med kylling. 

Meksikansk med nachos/salsa/rømme til er også digg. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er utrolig lenge siden jeg har kjøpt noen av disse, men jeg ble sertvert jegergryte med reinsdyrkjøtt for ikke så lenge siden, den var veldig god.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Må tydeligvis prøve jegergryte ser jeg 😛 liker bali kyllinggryte og meksikansk gryte. Har alltid i litt ekstra. 

Anonymkode: b4238...1c7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
AnonymBruker skrev (På 29.1.2022 den 10.16):

Kan bruke det som passer, veldig god med vilkjøtt, men storfe går fin (dog ville jeg kokt det en del først så det er skikkelig mørt), er vel sånn 500 gram som normalt. Men jeg bruker mer kjøtt, og så sopp, bacon og gulrøtter i gryta. Nam, nam!

Anonymkode: 7b932...a3f

 

jabx skrev (På 29.1.2022 den 10.16):

Man må tilsette selv. Synes reinsdyrkjøtt er godt i.

 

AnonymBruker skrev (På 29.1.2022 den 10.20):

Takk, da tror jeg det blir fort dyrt akkurat nå.

Anonymkode: 24bd7...c97


Jeg elsker Toro sine gryteretter. God måte å ha en velsmakende og tidsbesparende base, for å heller pimpe den opp litt med ulike råvarer.

Jeg er veldig fan av jegergryta, og tenker at reinsdyrskav ikke er så dyrt og gir god viltsmak. Noe som gjør gryta magisk er litt brunost oppi, samt koke den opp med laurbærblader. Bruk kun 4/5 av vannmengden som er oppgitt, da blir gryta mer fyldig og smakene mer konsentrert. Av og til tilsetter jeg en dæsj kjøttbiljong/oksekraft i gryta for en rikere smak. Stekt charlottenløk og sopp (helst kantarell) oppi gryta er prikken over i'en. Serveres selvsagt med en mektig potetstappe med litt "grov tekstur".  

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Besserwisser skrev (5 minutter siden):

 

 


Jeg elsker Toro sine gryteretter. God måte å ha en velsmakende og tidsbesparende base, for å heller pimpe den opp litt med ulike råvarer.

Jeg er veldig fan av jegergryta, og tenker at reinsdyrskav ikke er så dyrt og gir god viltsmak. Noe som gjør gryta magisk er litt brunost oppi, samt koke den opp med laurbærblader. Bruk kun 4/5 av vannmengden som er oppgitt, da blir gryta mer fyldig og smakene mer konsentrert. Av og til tilsetter jeg en dæsj kjøttbiljong/oksekraft i gryta for en rikere smak. Stekt charlottenløk og sopp (helst kantarell) oppi gryta er prikken over i'en. Serveres selvsagt med en mektig potetstappe med litt "grov tekstur".  

Dumt spørsmål men når du allerede gjør såpass mye «ekstra» er du jo veldig nære å bare gjøre alt fra bunnen av.. hvorfor bruke halvfabrikata når du uansett er så godt i gang? ( For meg er hele poenget med hel/halvfabrikata at jeg ikke gidder lage maten selv og vil bare ha noe enkelt..) 

 

(Svar til TS: italiensk gryte med kjøttdeig)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Adobyen

Det er veldig sjeldent, men stroganoffgryta er jo god. Den passer like godt med ris som med potetmos.  
Ellers hender det ofte at jeg bruker en av suppeposene som base og bygger gryteretter på en enkel måte. F.eks ertesuppe + frossen lapskausblanding + pølsebiter, blir tykk lapskaus.  

Endret av Adobyen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Raven.Writingdesk skrev (1 minutt siden):

Dumt spørsmål men når du allerede gjør såpass mye «ekstra» er du jo veldig nære å bare gjøre alt fra bunnen av.. hvorfor bruke halvfabrikata når du uansett er så godt i gang? ( For meg er hele poenget med hel/halvfabrikata at jeg ikke gidder lage maten selv og vil bare ha noe enkelt..) 

 

(Svar til TS: italiensk gryte med kjøttdeig)

På ingen måte dumt spørsmål, da jeg tenker over det selv og 😅
Jeg tror det er fordi at jeg føler meg litt tiltaksløs når jeg begynner å lage, og tenker: jaja, tar ferdigpose så går det fort. Men så blir det brått: ja, kanskje jeg skulle hatt litt ekstra krydder? Hadde ikke jeg litt løk i kjøleskapet også? Og en litt hard brunostklump igjen? Så baller det på seg og vips har man nesten laget hele gryten fra bunnen av og spedd på med gryteposen  😂

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker

Jegergryte, meksikansk gryterett (med ekstra krydder i) bali kyllinggryte og tandoori er de som går oftest🤭 Putter alltid mye kjøtt og grønnsaker oppi.

Går mye Toro her hjemme😂

Anonymkode: b25c7...0ea

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...