Gjest Violetta Skrevet 21. oktober 2005 #1 Skrevet 21. oktober 2005 Hva gjør jeg nå? Ser at steketermometeret er ødelagt. Steken har stått i ovnen vel en time, men hvordan kan jeg vite når den er ferdig? Typisk altså. Det dufter herlig her, men lite hjelper det om jeg ødelegger maten med å steke for lite/mye...
Gjest Violetta Skrevet 21. oktober 2005 #3 Skrevet 21. oktober 2005 50 min pr kg ← Tusen takk, du er en knupp! Men hvilken temperatur bruker du da?
Gjest Violetta Skrevet 21. oktober 2005 #5 Skrevet 21. oktober 2005 160 - 175 grader tror jeg. :klø: ← Tusen takk igjen.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå