AnonymBruker Skrevet 28. januar 2022 #1 Skrevet 28. januar 2022 Jeg koker ofte ris, men det varierer veldig hvor bra den blir. Merker forskjell på forskjellige rismerker også. Jeg pleier å vaske risen, og så tar jeg oppi vann til litt under fingerleddet mitt. Setter tuppen av fingeren der den rører risen også skal vannet gå opp til det første leddet på fingeren. Resultatet varierer veldig. Hvordan koke perfekt ris så den blir luftig men klebrig? Anonymkode: 59564...f63
elien Skrevet 28. januar 2022 #2 Skrevet 28. januar 2022 Jeg kjøper alltid god jasmin ris på internasjonale butikker. Skyller risen bare litt, 2 deler vann og 1 del ris, koker opp vannet med 1 ss rapsolje og litt salt, når vannet koker har jeg i risen, rører rundt, har på lokk og skrur ned platen til 2, lar det stå i ca 20 min, lar det stå noen minutter så rører litt i gryten rett før servering. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå