AnonymBruker Skrevet 27. januar 2022 #1 Skrevet 27. januar 2022 Hvilken biff synes du er best? Anonymkode: 2b33c...511
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2022 #2 Skrevet 27. januar 2022 Helst Angus entrecôte🥩 men kan også glede meg over en godt mørnet indrefilet av ku. Gjerne helstekt. Prøver å spise mer plantebasert i hverdagen, men biffen min får du «aldri» 🥰 Anonymkode: 8743d...c25 1
Brunhilde Skrevet 27. januar 2022 #3 Skrevet 27. januar 2022 Jeg liker godt entrecôte, men en skikkelig mør indrefilet, stekt à bleu, slår det meste. 2
Loff77 Skrevet 27. januar 2022 #4 Skrevet 27. januar 2022 En skikkelig mør og saftig entrecote er jo himmelsk, ikke alltid lett å få tak i her i Norge men 1
K.B. Skrevet 27. januar 2022 #5 Skrevet 27. januar 2022 Mørbrad og ytrefilet gir gode resultater, spesielt sett i forhold til pris. Entrecote lager jeg kun på grillen om sommeren. Indrefilet er nesten for mørt og prisen er helt hinsides.
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2022 #7 Skrevet 28. januar 2022 Indrefilet av rein eller hjort 🥰 Anonymkode: 4d104...e80 1
Brunello Skrevet 28. januar 2022 #8 Skrevet 28. januar 2022 (endret) Jeg liker biffen best grillet. Gjerne en stor bistecca alla Fiorentina. Hardt grillet utenpå og blodig inni. Endret 28. januar 2022 av Brunello 2
Minya Skrevet 28. januar 2022 #10 Skrevet 28. januar 2022 Mørbrad. Den er hundre ganger bedre enn indrefilet og resultatet smaker også ofte bedre. Og den skal helst raute, så jeg ber om blå biff på restaurant. Godt frest på begge sider, knallrød inni. Hvis jeg helsteker til et selskap, steker jeg den til medium rare, da blir de fleste fornøyd, unntatt svigermor som skal ha sin biff kremert. Entrecôte er også veldig godt, men jeg regner ikke det som biff. Det er i en egen klasse.
Meadow Skrevet 28. januar 2022 #11 Skrevet 28. januar 2022 Så lenge den er mør, helst grillet, og medium stekt så kommer jeg
Hunter7 Skrevet 28. januar 2022 #13 Skrevet 28. januar 2022 Jeg henger meg på @Brunello - Bistecca alla Fiorentina. Kanskje med en liten tomat-salat eller cannellini-bønner varmet i olivenolje til - men ikke noe mer. Kjøttet i seg selv er så fortreffelig at sauser og slikt vil kun forringe smaksopplevelsen. 1
Million Skrevet 28. januar 2022 #15 Skrevet 28. januar 2022 Entrecote. Fettet i den gjør den saftigere og velsmakende. Jeg liker biffen min stekt medium rå. 1
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2022 #16 Skrevet 28. januar 2022 Indrefilét uten tvil Anonymkode: d8dea...37b
Brunello Skrevet 28. januar 2022 #17 Skrevet 28. januar 2022 Hunter7 skrev (1 time siden): Jeg henger meg på @Brunello - Bistecca alla Fiorentina. Kanskje med en liten tomat-salat eller cannellini-bønner varmet i olivenolje til - men ikke noe mer. Kjøttet i seg selv er så fortreffelig at sauser og slikt vil kun forringe smaksopplevelsen. Jeg anbefaler litt sitron til. Og kanskje litt parmesan. Ellers er jeg enig. Saus hører ikke hjemme her. 1
Brunhilde Skrevet 28. januar 2022 #18 Skrevet 28. januar 2022 Jeg måtte google Bistecca alla Fiorentina, og jeg forstår hvorfor det er en favoritt. Når og hvis sjansen byr seg skal den definitivt prøves. 2
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2022 #20 Skrevet 30. januar 2022 On 1/28/2022 at 1:53 AM, AnonymBruker said: Finnbiff 🥰 Anonymkode: 5ec90...399 Ikke er det finner og ikke er det biff Anonymkode: d4ca0...bc5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå