Gå til innhold

Vis meg bilde av dagens middag


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sally-Go-Round skrev (4 minutter siden):

Pizza med chevre, eple, valnøtter og honning 🤤

IMG_0647.jpeg

Middag og dessert i ett 😊Ser såå godt ut🤤

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Middag for dem som elsker ost ble det i dag, litt tilfeldig 😅 Tortellini med ricotta og spinat, pastasaus som også hadde ricotta i, fetaost på salaten og for å toppe alt lagde vi ostesmørbrød til for å bruke opp brød 😂 Men godt var det, og på lillelørdag må litt ekstra være lov 😁

IMG_8494.jpeg

  • Liker 7
  • Hjerte 3
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sneips skrev (På 20.2.2024 den 17.32):

Kjøttsuppe med «minikomler», hjortepølse, gulrot, sellerirot og kålrabi ☺️et lite eksperiment med rester av hjortepølse og komlemel som absolutt blir gjentatt 😁

IMG_8490.jpeg

Må spise Korni 😉

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (På 18.2.2024 den 19.54):

Braisert elgstek med langtidskokt rødvinssaus. Mør og god med kjernetemperatur på 58 grader. Helt perfekt som søndagsmiddag etter en lang dag ute i nydelig solskinn. 

IMG_2459.jpeg

Anonymkode: ec39a...d5a

😍😍

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi tok restene av en spicy tomatsuppe (ikke posesuppe) og laget en grateng. Skikkelig snaddermat på en torsdag.

20240222_153702.thumb.jpg.d898a6bf76e7f07c3a04a113a597c4d0.jpg

Restene av dette igjen får bli med meg på jobb i neste uke.

  • Liker 5
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 2/21/2024 at 3:17 AM, Lisanna said:

Har fått dilla på rødbeter i det siste jeg, spiser det til alt 😅

Vi elsker en rødbetvariant vi får i Hellas (finnes sikkert i Tyrkia og en del andre middelhavsland også). Det vanlige er vel å koke rødbetene hele, men det tar uhorvelig lang tid, så vi renser dem, skjærer dem i passe biter, legger dem i en ildfast form, vender inn litt salt og olivenolje og baker dem på 200 grader i rundt 40 minutter (kjenn med en kniv om de er møre). Etterpå kryster vi sitronsaft over og topper med revet eller finhakket hvitløk og bladpersille. Pinjekjerner eller knuste valnøtter passer også godt til. Serveres som egen smårett eller tilbehør til fisk eller kjøtt.

  • Hjerte 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

23 hours ago, Sally-Go-Round said:

Pizza med chevre, eple, valnøtter og honning 🤤

IMG_0647.jpeg

Wow! 

Anonymkode: dbea1...e51

  • Hjerte 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Marinert kylling i Hoisinsaus i dag ☺️ Skjønner ikke at det har blitt så mange nuddelretter i det siste, jeg som egentlig aldri spiser nudler 😅 Asiatisk mat har jeg bestandig vært glad i, så lenge den er autentisk. 

IMG_2508.jpeg

Anonymkode: ec39a...d5a

  • Liker 5
  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enkelt og greit kjøtt med litt grønnsaker og mos av potet og blomkål 

20240222_171148.jpg

Anonymkode: 48ce3...ef7

  • Liker 4
  • Hjerte 3
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rester fra gårsdagen fylt i pizzadeig med cashewbasert ostesaus i bunn.

IMG_1036.jpeg

Anonymkode: 8dbb5...3fe

  • Liker 6
  • Hjerte 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min beste "trøstemat", sterk curry med mye grønnsaker og bittelitt kylling. Et kyllinglår til fire gode porsjoner. 

20240222_175622.thumb.jpg.37044ff290c0ef4641f1ce65cab4452e.jpg

  • Liker 5
  • Hjerte 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...