Gå til innhold

Vis meg bilde av dagens middag


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ferdige maispanerte fiskepinner. Hjemmelaget rotmos. (Potet, persillerot og kålrabi)

 

AAC42A72-4739-4FB7-AC0E-12E3286B13BB.jpeg

Endret av Frøkenfryden
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 rester middag i dag, blomkål og brokkoli grateng fra i går og kylling gryte fra mandag

 

20apr.jpg

Endret av elien
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kan ikke alle skrive hva det er bilde av? Det er mange ganger helt umulig å se hva som er på tallerkenen og hvis det ser fristende ut er det da vanskelig å gjette seg til hva slags rett det er og det tar fort opp mye plass i tråden om det stadig skal komme spørsmål om hva det er andre har laget. Det tar 10 sekunder å skrive navnet på retten/innholdet under bildet. 

Anonymkode: cf082...f1b

  • Liker 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Kan ikke alle skrive hva det er bilde av? Det er mange ganger helt umulig å se hva som er på tallerkenen og hvis det ser fristende ut er det da vanskelig å gjette seg til hva slags rett det er og det tar fort opp mye plass i tråden om det stadig skal komme spørsmål om hva det er andre har laget. Det tar 10 sekunder å skrive navnet på retten/innholdet under bildet. 

Anonymkode: cf082...f1b

Jeg er enig i at det i utgangspunktet er en smart ting å gjøre, men jeg for min del lager ofte ting som ikke heter noe som helst, men som bare er noe jeg fant opp der og da. Ofte kan det være typ en kombinasjon av en rest jeg fant i fryseren (som jeg innimellom ikke husker hva var en gang), to typer restemat fra tidligere i uka og 23 nye ingredienser for å få det til å smake godt eller bli nok mat. Da tar det langt mer enn 10 sekunder å beskrive retten 😅 Men jeg skal definitivt bli flinkere til å skrive hva det er når det er noe som kan beskrives 😊

Anonymkode: 5b50f...7e4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lettsaltet torsk, bakt i ovn med fersk esdragon og sitron, med asberges bønner og kremet potetstappe

21apr.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ble middag på Sandvika storsenter etter en lang dag med shopping

DFBDA3C0-5A32-409B-A0FB-E89047137C1A.jpeg

Anonymkode: 44b35...0e3

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

20220421_163913.thumb.jpg.82a397f3ec5423050eb7c416a5764a99.jpg

Glemte å skrive hva det var.

Det er ostesnitzel, med poteter, grønnsaker og brunsaus. 

Endret av AthenaRavenLuna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kyllinglårfile vendt i melblanding, stekt på panne med smør, perlespelt kokt, og blandet med stekt rødløk og søtpaprika, og erter. Var utrolig godt, har fått sånn sansen for perlespelt

22apr.jpg

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest AthenaRavenLuna

20220422_160331.thumb.jpg.1d4b7b2ab3c6d8d62dc81fc9a3911214.jpg

Salatblanding, ost, ris, biffstrimler, tacosaus. 

Endret av AthenaRavenLuna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøtt av kyllinglår, ovnsbakte poteter, gulrøtter, blomkål og brokkoli, toppet med yoghurt basert Alfredosaus 👌🏻

A65B2ED7-81AA-480F-91D3-273672E06D58.jpeg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ble litt ta hva man har i fryser og skap. Prochetta (sånn ferdig rullet liggende i stekepose), nypoteter marinert i olje og krydder og så stekt i panne, peppersaus. Sistnevnte passet ikke så veldig godt til syns jeg, men det var den eneste sausen jeg hadde i skapet og jeg klarer ikke lage sauser fra bunnen 🙈😂

117F8618-DC63-4C44-8711-81BDC92BC78C.jpeg

Anonymkode: 44b35...0e3

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Laget noe for første gang i dag(blir ikke siste gangen!), confitert salma laks. Klarte ikke bestemme meg på smør eller olivenolje, så jeg prøvde begge. Og uten tvil best i smør, ikke så stor forskjell på smaken, men, du verden så stor forskjell på saftigheten. Mye safitigere i smør, og bildene klare ikke å få frem saftigheten på fisken. Hadde små nypoteter og asberges bønner til.

23apr.jpg

  • Liker 4
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (2 minutter siden):

Laget noe for første gang i dag(blir ikke siste gangen!), confitert salma laks. Klarte ikke bestemme meg på smør eller olivenolje, så jeg prøvde begge. Og uten tvil best i smør, ikke så stor forskjell på smaken, men, du verden så stor forskjell på saftigheten. Mye safitigere i smør, og bildene klare ikke å få frem saftigheten på fisken. Hadde små nypoteter og asberges bønner til.

23apr.jpg

Ja smør er å foretrekke ved steking 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marye skrev (1 minutt siden):

Ja smør er å foretrekke ved steking 

Joda, bruker alltid smør til steking, men i dag var det confitering......

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...