Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan og hva gjør jeg feil? Jeg følger oppskriften til punkt og prikke likevel blir alt brent eller svir seg. Jeg lager f.eks lasagne på 250 grader og holder det i ovnen i 1 Time og hvitløksbagetter i ovnen på 250 grader i 5 min😳 Alt blir brent. Jeg forstår det ikke🤷‍♀️

Anonymkode: c06cc...4f4

Videoannonse
Annonse
Skrevet

50-70 grader for mye.... 😉

Anonymkode: be789...eed

  • Liker 33
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

50-70 grader for mye.... 😉

Anonymkode: be789...eed

Hva mener du? Jeg er sulten og følger det som står🤷‍♀️

Anonymkode: c06cc...4f4

Skrevet

250 grader?? Jeg bruker max 200. 7 minutter. Bruker du varmluft funksjon? Isåfall bør du ikke ha mer enn 180 grader. 

 

Jeg har faktisk ALDRI stekt noe på så høy varme. 250 grader er mye mer enn du trenger.  

Anonymkode: f48cc...3f7

  • Liker 22
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Hvordan og hva gjør jeg feil? Jeg følger oppskriften til punkt og prikke likevel blir alt brent eller svir seg. Jeg lager f.eks lasagne på 250 grader og holder det i ovnen i 1 Time og hvitløksbagetter i ovnen på 250 grader i 5 min😳 Alt blir brent. Jeg forstår det ikke🤷‍♀️

Anonymkode: 

 

du steker for lenge eller på høy varme. Eller så måndu ha ny stekeovn. Lasagne ville jeg stekt på 200 grader. 

Anonymkode: ecfb7...496

  • Liker 21
Skrevet

😂😂😂Dette er jo til å le av 

Du setter jo maten på kremering, men det vet du  siden dette er en tulletråd 

Anonymkode: 05561...1cb

  • Liker 48
Skrevet

Hvis ting blir brent så har du enten for høy varme eller steker det for lenge... eller begge deler.. det er vel åpenlyst? Du må jo følge med på maten og ta den ut når den er ferdig....

Hvor leser du disse instruksjonene?

Husk også at det er forskjell på varmluft og over-under-varme på stekovnen, sjekk hva de forskjellige symbolene betyr. Det er lettere å lage mat med over-under-varme.

Toro lasagne feks skal steke 30-40 min på 180-200 grader. 

Nesten ingeting skal steke på 250 grader....

Anonymkode: edb1a...3d3

  • Liker 11
Skrevet

Hvilke hvitløksbaguetter og lasagne skal stekes på 250grader? Siden du følger det som står? 🤷

  • Liker 15
Skrevet
Taluno skrev (Akkurat nå):

Hvilke hvitløksbaguetter og lasagne skal stekes på 250grader? Siden du følger det som står? 🤷

Kanskje TS trenger briller. 

Anonymkode: ecfb7...496

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

😂😂😂Dette er jo til å le av 

Du setter jo maten på kremering, men det vet du  siden dette er en tulletråd 

Anonymkode: 05561...1cb

Ikke le av meg🤷‍♀️ Jeg er kjempe sulten og får det ikke til!!

Anonymkode: c06cc...4f4

  • Liker 2
Skrevet

Hvis dette stemmer så må du enten ha alvorlig dysleksi eller være dum.

Anonymkode: a8f1a...ceb

  • Liker 15
Skrevet

Eneste jeg tror at jeg har brukt 250 grader på er når jeg skal få svoren på ribba boblete og god.. 

  • Liker 7
Skrevet
Taluno skrev (3 minutter siden):

Hvilke hvitløksbaguetter og lasagne skal stekes på 250grader? Siden du følger det som står? 🤷

De jeg kjøpte på kiwi før l dag🤷‍♀️😳

Anonymkode: c06cc...4f4

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

De jeg kjøpte på kiwi før l dag🤷‍♀️😳

Anonymkode: c06cc...4f4

Ta bilde av pakka! 

  • Liker 11
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Hvis ting blir brent så har du enten for høy varme eller steker det for lenge... eller begge deler.. det er vel åpenlyst? Du må jo følge med på maten og ta den ut når den er ferdig....

Hvor leser du disse instruksjonene?

Husk også at det er forskjell på varmluft og over-under-varme på stekovnen, sjekk hva de forskjellige symbolene betyr. Det er lettere å lage mat med over-under-varme.

Toro lasagne feks skal steke 30-40 min på 180-200 grader. 

Nesten ingeting skal steke på 250 grader....

Anonymkode: edb1a...3d3

De står bakpå pakken. Jeg steker på over og under varme. Bruker alltid den funksjonen til alt. Kan ingen andre funksjoner! 

Anonymkode: c06cc...4f4

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

De jeg kjøpte på kiwi før l dag🤷‍♀️😳

Anonymkode: c06cc...4f4

Jeg spør spesifikt om hvilke.

For vanlig toro lasagne og lignende skal stekes 30min på 200grader, og hatting og first price baguetter på 170grader.

Så siden du lager det slik det står, så har du funnet noen produkter som er veldig ulik alle "vanlige", derav hvilke produkter har du kjøpt?

  • Liker 7
Skrevet
Taluno skrev (2 minutter siden):

Jeg spør spesifikt om hvilke.

For vanlig toro lasagne og lignende skal stekes 30min på 200grader, og hatting og first price baguetter på 170grader.

Så siden du lager det slik det står, så har du funnet noen produkter som er veldig ulik alle "vanlige", derav hvilke produkter har du kjøpt?

Jeg kjøpte kiwi sine egne de har kommet med eget merke🤷‍♀️

Anonymkode: c06cc...4f4

Skrevet
Taluno skrev (2 minutter siden):

Jeg spør spesifikt om hvilke.

For vanlig toro lasagne og lignende skal stekes 30min på 200grader, og hatting og first price baguetter på 170grader.

Så siden du lager det slik det står, så har du funnet noen produkter som er veldig ulik alle "vanlige", derav hvilke produkter har du kjøpt?

Tror i hvertfall det var kiwi sine. Er ikke sikker. Det var et nytt merke 

Anonymkode: c06cc...4f4

Skrevet

Er det du som "kokte" tomatsuppe i en time uten å skru på plata?

Anonymkode: afff7...1bc

  • Liker 24
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Jeg kjøpte kiwi sine egne de har kommet med eget merke🤷‍♀️

Anonymkode: c06cc...4f4

Nei. Det har dem ikke. 

Anonymkode: 5169a...644

  • Liker 4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...