AnonymBruker Skrevet 18. januar 2022 #1 Skrevet 18. januar 2022 Jeg synes ofte enkelte matretter smaker bedre etter at det har fått kjøle seg ned og oppvarmet igjen. Som at smakene setter seg ordentlig. Men hva vet vel jeg? Enkelte type gryter, etc, kommer ikke på i forbifarten. Er det noen matretter du elsker dagen etterpå? Anonymkode: 47fb6...9d5 1
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2022 #2 Skrevet 18. januar 2022 Indisk dhal!! Lager ofte en stoor porsjon hvor jeg har litt til middag, fryser ned en del, og har litt i kjøleskapet til middag de to neste dagene Anonymkode: 4c4df...175
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2022 #4 Skrevet 18. januar 2022 Mammas lapskaus. Da har potetene fått jevnet hele skikkelig. Fårikål Boeuf Bourgignon - men man må ha på bacon og litt annet til slutt samme dag Chili con carne Ganske mange gryteretter, egentlig. Først og fremst lapskaus. Anonymkode: eab84...e82 3
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2022 #5 Skrevet 18. januar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Indisk dhal!! Lager ofte en stoor porsjon hvor jeg har litt til middag, fryser ned en del, og har litt i kjøleskapet til middag de to neste dagene Anonymkode: 4c4df...175 Dette pluss chili sin carne,Chana masala og karibisk bønnegryte Anonymkode: 01f58...e0c
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2022 #8 Skrevet 20. januar 2022 Ingen, mat er best fersk. Gammel mat har aldri vært godt. Anonymkode: ae7e1...c26
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2022 #9 Skrevet 20. januar 2022 Vegansk lasagne 💚 Anonymkode: 4151d...018 2
Brunhilde Skrevet 20. januar 2022 #10 Skrevet 20. januar 2022 Det er mye mat som er "best" når smakene har fått satt seg litt. *Tikka masala *Ertesuppe, egentlig nesten alt av supper *Lapskaus *Får-i-kål *Fiskesuppe *Lasagne (lager den alltid klar i form dagen før og steker når den skal serveres) 3
xaca Skrevet 20. januar 2022 #11 Skrevet 20. januar 2022 hva som helst suppe. smaken blir bare bedre dagen etterpå
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2022 #12 Skrevet 20. januar 2022 Alt av gryteretter egentlig. Lasagne og andre slags gratenger. Trordet harmye med at smaken sette seg. Anonymkode: 86c36...9a5
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2022 #13 Skrevet 22. januar 2022 Fårikål, lapskaus og stroganoff Anonymkode: 6a7a0...03e
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2022 #14 Skrevet 22. januar 2022 De fleste type gryter Anonymkode: 78010...e05
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2022 #16 Skrevet 23. januar 2022 Spiser egentlig helt vanlig, men kebab, sushi eller en god salat med en god dressing slår aldri feil. Anonymkode: c8c30...16d
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2022 #17 Skrevet 23. januar 2022 Jeg leste "dagen derpå" og tenkte å svare pizza 😂 Svar på spørsmålet: kaker, gryter, supper. Anonymkode: 7e1d8...1a0
Brunhilde Skrevet 23. januar 2022 #18 Skrevet 23. januar 2022 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Spiser egentlig helt vanlig, men kebab, sushi eller en god salat med en god dressing slår aldri feil. Anonymkode: c8c30...16d De tre du nevner der er faktisk best samme dag som de er laget, syns jeg. Jeg serverer heller ikke salat med vond dressing, det har så lite for seg. 3
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2022 #19 Skrevet 23. januar 2022 AnonymBruker skrev (10 timer siden): Jeg leste "dagen derpå" og tenkte å svare pizza 😂 Svar på spørsmålet: kaker, gryter, supper. Anonymkode: 7e1d8...1a0 Det tror jeg flere har gjort: AnonymBruker skrev (12 timer siden): Spiser egentlig helt vanlig, men kebab, sushi eller en god salat med en god dressing slår aldri feil. Anonymkode: c8c30...16d Jeg vil påstå, ganske bastant også, at verken kebab, sushi eller salat vinner seg noe særlig på å stå til dagen etter. 😊 Anonymkode: b775b...023 4
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2022 #20 Skrevet 23. januar 2022 Kremet vegetarlasagne og chili sin carne blir alltid best etter en dag. Anonymkode: 5308f...ab5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå