Gjest lacroix d'enfer Skrevet 19. oktober 2005 #1 Skrevet 19. oktober 2005 Hei jeg skal holde middagsselskap for første gang på lørdag! Jeg har bedt sjefen min og hans kone og et par andre kolleger. Jeg satser på å imponere dem grundig! Og så har jeg lyst til å servere apritiffer for det vil sette litt ekstra stil over selskapet? Men jeg lurer da på NÅR man serverer dem! Har hørt noen si at det skal være FØR hovedretten mens andre sier at man drikker apritiffer ETTER hovedreten! Hva er korrekt? Jeg kan ikke drite meg ut nå første gangen jeg har sjefen hjem på middag!
Nellie Cortado Skrevet 20. oktober 2005 #3 Skrevet 20. oktober 2005 Apretiff serveres før måltidet ja. Men hva skal du servere? En apretiff skal helst være litt lett og frisk. Ikke for søt eller for mye alkohol. Klassiske apretiffer er sherry, hvitvin, coctails ( eks. dry martini ). Men best av alt til apretiff er tørr Champagne. Frisk og sprudlende! Hvis du vil imponere sjefen så velger du det. Kan anbefale Billecart Salmon Brut, eller Bollinger. Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå