AnonymBruker Skrevet 17. januar 2022 #1 Del Skrevet 17. januar 2022 Med tanke på hva vi er tilpasset å spise? Dvs hva som eksisterte langt tilbake i historien som ble jaktet og spist? Det var vel ikke mye kylling da, selv om det er hvitt kjøtt som nå regnes som sunnest? Storfe, lam, svin, kylling..? Anonymkode: 6ec02...2ca Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. januar 2022 #2 Del Skrevet 17. januar 2022 Vilt er sunnest. Elg, hjort, rådyr... I reinsdyr er det vel av og til litt mye tungmetaller? Vilt har bedre balanse mellom omega 3 og omega 6, er magert og bra kjøtt. Lam er sunnere enn annet industrilandbrukskjøtt fordi de stort sett er gressforet og ikke foret på soya og sånn dritt, og det er mindre stresshormoner i kjøttet fordi de stort sett får gå fritt ute. Kylling og svin har både høyest bruk av antibiotika og mest stresshormoner pga systematisk mishandling, med mindre du kjøper frilandsgris. Anonymkode: 82ec5...db6 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. januar 2022 #3 Del Skrevet 17. januar 2022 Kjøtt fra store, beitende dyr. Anonymkode: 0d936...f8a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå