Gå til innhold

kalorier egg


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det forskjell på kalorier egg ut i fra hvordan man tilbereder?

Hvis man koker egget?

Hvis man steker med plommen hel?

Hvis man steker på begge sider?

Hvis man lager eggerøre? 

 

Anonymkode: f8947...3af

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Er det forskjell på kalorier egg ut i fra hvordan man tilbereder?

Hvis man koker egget?

Hvis man steker med plommen hel?

Hvis man steker på begge sider?

Hvis man lager eggerøre? 

 

Anonymkode: f8947...3af

Hvis du steker det bruker du sannsynligvis smør eller olje, så det blir litt høyere kcal-innhold. Koking tilfører ingen kalorier. All varmebehandling av egg (og en rekke andre matvarer som kjøtt,fisk og grønt), gjør at kroppen kan ta,til seg næringen (og kaloriene) i større grad enn om det var rått. Dette er ikke fordi kaloriinnholdet i maten endres, men fordi varmebehandlingen bla påvirker bindingene/strukturen slik at det enklere kan brytes ned og tas opp i tarmen :) 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...