AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #1 Skrevet 13. januar 2022 Er det noen som vet?:) Anonymkode: 6796e...a04
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #2 Skrevet 13. januar 2022 Du kan ha den i kjøleskapet, men da må du bruke kaldt vann pga gjæren. Anonymkode: 6f5f8...4c1
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #3 Skrevet 13. januar 2022 AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Du kan ha den i kjøleskapet, men da må du bruke kaldt vann pga gjæren. Anonymkode: 6f5f8...4c1 Jeg vet at jeg kan ha den der, spørsmålet er om jeg kan ha den på benken i romtemperatur. Anonymkode: 6796e...a04
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #5 Skrevet 13. januar 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Jeg vet at jeg kan ha den der, spørsmålet er om jeg kan ha den på benken i romtemperatur. Anonymkode: 6796e...a04 Det er ikke lurt over natten. Vil da heve mye over. Den utvikler bra smak i kjøleskapet over natten. Anonymkode: 1a79e...71b
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #6 Skrevet 13. januar 2022 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Det er ikke lurt over natten. Vil da heve mye over. Den utvikler bra smak i kjøleskapet over natten. Anonymkode: 1a79e...71b Ja, men konsistensen ble så rar og litt seig sist jeg gjorde det. Anonymkode: 6796e...a04
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #7 Skrevet 13. januar 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Ja, men konsistensen ble så rar og litt seig sist jeg gjorde det. Anonymkode: 6796e...a04 Deigen overhever og faller sammen i romtemperatur, altså glutenet feiler og det blir ikke luftig i det hele tatt. Tar jo 5 min å fikse sammen en deig da, og kanskje 30 minutter å heve om du tar sukker i deigen + varmt vann, så er best å bare gjøre det dagen etter Anonymkode: ec6bd...62d
Brunello Skrevet 13. januar 2022 #8 Skrevet 13. januar 2022 Dette er kjemi. Jo lenger i romtemperatur, jo mindre gjær. Det går antakelig dersom du bruker ekstremt lite gjær. I følge min pizza-app skal fu bruke 0,32 gram tørrgjær til 900 gram mel og 550 gram mel. 1
Brunello Skrevet 13. januar 2022 #9 Skrevet 13. januar 2022 AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Deigen overhever og faller sammen i romtemperatur, altså glutenet feiler og det blir ikke luftig i det hele tatt. Tar jo 5 min å fikse sammen en deig da, og kanskje 30 minutter å heve om du tar sukker i deigen + varmt vann, så er best å bare gjøre det dagen etter Anonymkode: ec6bd...62d Aiaiai, du hadde ikke blitt populær på pizza-gruppene på Facebook. Å heve pizzabunnen mindre enn 48 timer er galskap der. 3
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #10 Skrevet 13. januar 2022 Du har nå spurt om lasagne og pizza. Hva blir det neste? Anonymkode: db72e...39a 2
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #11 Skrevet 13. januar 2022 Jeg prøvde det en gang, lukta øl i hele leiligheten dagen etter. Vil ikke anbefale det, nei. Anonymkode: d812a...2eb
saltvann Skrevet 13. januar 2022 #12 Skrevet 13. januar 2022 Med lite gjør kan du heve den over natten på benken
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #13 Skrevet 13. januar 2022 Da må du i så fall bruke mindre gjær. Anonymkode: 76fb4...58f
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #14 Skrevet 13. januar 2022 Jeg hever alltid pizzadeigen min på benken over natten - det går aldeles strålende om du baker knafritt med en minimal mengde tørrgjær. Pizzaen blir mye bedre enn tulledeiger som hever på en halvtime. Oppskrift: https://www.seriouseats.com/jim-laheys-no-knead-pizza-dough-recipe Anonymkode: 393f7...3a5 4
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #15 Skrevet 13. januar 2022 AnonymBruker skrev (38 minutter siden): Du har nå spurt om lasagne og pizza. Hva blir det neste? Anonymkode: db72e...39a Atte hva for noe?? Det har jeg da ikke gjort! Hold deg til saken! Anonymkode: 6796e...a04
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2022 #16 Skrevet 13. januar 2022 AnonymBruker skrev (36 minutter siden): Atte hva for noe?? Det har jeg da ikke gjort! Hold deg til saken! Anonymkode: 6796e...a04 Men om du hadde hadde det selvsagt vært helt OK. Ikke bry deg om sånne surpumper, spør i vei. Anonymkode: 76483...517
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå