Gå til innhold

Hvordan lager jeg dette? (Stekt og skivet kyllingfilet)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Steker jeg det i ovn eller på panna? Sikkert helt sykt dumt spm 🙈

image.thumb.jpeg.3b54a525c26a44a9051cc6b6346a4590.jpeg

Anonymkode: d1a6e...a46

Skrevet

Disse kan du spise som de er, de er ferdig stekte og varmebehandlet. Men du kan sikkert varme dem forsiktig i pannen vis du vil ha dem varme

Anonymkode: 5b248...f6c

  • Liker 5
Skrevet

Jeg pleier å varme de litt i ovnen bare hvis jeg skal ha de varme. 

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Disse kan du spise som de er, de er ferdig stekte og varmebehandlet. Men du kan sikkert varme dem forsiktig i pannen vis du vil ha dem varme

Anonymkode: 5b248...f6c

 

cloudsinger skrev (2 minutter siden):

Jeg pleier å varme de litt i ovnen bare hvis jeg skal ha de varme. 

Jeg mente hvordan jeg kan lage de fra kyllingfilet 🙈 de er så dyre, men veldig gode 😊 

Anonymkode: d1a6e...a46

Skrevet

I stekepanne. 

Tar 2-3 min per side og ferdig 

Anonymkode: a4b85...d1d

Skrevet

Men de på bildet oppe ble ikke stekt sånn.

Først stekkes hele filet også skjæres etterpå.

Anonymkode: a4b85...d1d

Skrevet
3 hours ago, AnonymBruker said:

 

Jeg mente hvordan jeg kan lage de fra kyllingfilet 🙈 de er så dyre, men veldig gode 😊 

Anonymkode: d1a6e...a46

Om du skal lage selv har du et par muligheter. Stek hel i ovn og skjære selv, eller skjære opp først så steke de på høyvarme i stekepannen.  Steker du i ovn krydder du kyllingen, ta over litt olje, sette på brett og steke i 170C i 15 minutter, snur og sette inn og steke igjen 15 minutter til.  Ta ut av ovn og la den stå 15-20 minutter før du skjære opp. Da har du nydelig, ikke tør kylling.  Ellers skjære opp, krydder, litt olje/smør i pannen og steke til de er ferdige (tar ikke lenge når de er skjært opp). 

Anonymkode: cd620...070

  • Liker 1
Skrevet

Tenker du å lage selv?

Føler aldri jeg får helt lik kylling, som f.eks salatkylling eller de på bildet. Men første triks er å marinere fileten (gjerne over noen timer). Så steker du hele fileten slik den er, ikke kutt i biter før steking. Når du steker hele så vil du bevare saftigheten inni. Kan godt hende du kan kjøpe sprøyte og kanyle og sprøyte marinade inn i selve fileten også?

Anonymkode: 301e6...3b4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...