AnonymBruker Skrevet 7. januar 2022 #1 Skrevet 7. januar 2022 Skulle lage "gule bomber" i dag, lagde gulkremen i går. Glemte å sette eggehviten i kjøleskapet i natt, så den har stått på benken med plast over bollen. Er det trygt å bruke? Det anbefales jo at egg som skal piskes til marengs skal stå på benken over natten, men hva når egget er "klekket"... 😬 Anonymkode: af44c...6b5
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2022 #2 Skrevet 7. januar 2022 Det er helt trygt. Anonymkode: d9c6d...795
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2022 #3 Skrevet 7. januar 2022 Har ikke noe å si. Anonymkode: d1817...e18
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå