Harpa Skrevet 7. januar 2022 #1 Skrevet 7. januar 2022 I jula forsøkte jeg meg på hjemmelaget fudge, og sitter igjen med masse rester. Forstår de er blitt krystallisert, og er rett og slett ikke myke og gode. Ønsker derimot ikke å bare kaste dem, så det må vel finnes noe lurt jeg kan bruke dem tid? Forslag?
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2022 #2 Skrevet 7. januar 2022 Kan ikke bruke dem i cookies for eksempel? https://passionforbaking.com/no/2019/01/09/cookies-med-flotekarameller/ Eller hakke opp i småbiter og bruke på is. Anonymkode: 05d48...11b
Luckiness Skrevet 8. januar 2022 #3 Skrevet 8. januar 2022 Kanskje også mulig å varme opp og bruke som saus på is? 1
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2022 #4 Skrevet 9. januar 2022 Luckiness skrev (På 8.1.2022 den 11.46): Kanskje også mulig å varme opp og bruke som saus på is? Jeg hadde blandet dem ut med fløte, så de ikke blir harde igjen med en gang de havner på isen. Anonymkode: e3546...c98
Luckiness Skrevet 9. januar 2022 #5 Skrevet 9. januar 2022 AnonymBruker skrev (30 minutter siden): Jeg hadde blandet dem ut med fløte, så de ikke blir harde igjen med en gang de havner på isen. Anonymkode: e3546...c98 Smart!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå