Gå til innhold

Noen kokker her inne? Tips om sil til matlaging


Anbefalte innlegg

Skrevet

I mange oppskrifter er det oppgitt at man skal passere masse gjennom en sil. Jeg har oftest brukt en vanlig metall/trådsil med avrundet bunn men dette virker ofte litt upraktisk og kan ta litt tid. Jeg har sett kokker bruke en slags «trommelsil» med flat bunn og en slags spatel for å hjelpe med silingen, og har hørt det kalles tamis på engelsk. Er det mulig å få kjøpt noe slikt her i Norge, og er dette praktisk å bruke hjemme-eller blir det for svært? Like greit med gode gamle trådsilen?

AnonymBruker
Skrevet

https://bakerenogkokken.no/kjokkenredskaper/tellier-passersil-moulin-3-skiver-rustfritt-stal/?shopping_id_click=1067-21916-37917&gclid=Cj0KCQiAoNWOBhCwARIsAAiHnEg29mMjLfS43uc494FkOkmx7keT_mY9VRS5HPRm_5dy96beqEkdDHEaAt3TEALw_wcB

 

Eksen min (kokk) sverget til slike. Jeg synes ofte at stavmikser holder, men bruker vanlig sil i noen få tilfeller i tillegg,  og det er virkelig langt mer trøttende enn en skikkelig en...

Anonymkode: 3c625...f69

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...