PoppyBlomen Skrevet 4. januar 2022 #1 Skrevet 4. januar 2022 I mange oppskrifter er det oppgitt at man skal passere masse gjennom en sil. Jeg har oftest brukt en vanlig metall/trådsil med avrundet bunn men dette virker ofte litt upraktisk og kan ta litt tid. Jeg har sett kokker bruke en slags «trommelsil» med flat bunn og en slags spatel for å hjelpe med silingen, og har hørt det kalles tamis på engelsk. Er det mulig å få kjøpt noe slikt her i Norge, og er dette praktisk å bruke hjemme-eller blir det for svært? Like greit med gode gamle trådsilen?
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2022 #2 Skrevet 5. januar 2022 https://bakerenogkokken.no/kjokkenredskaper/tellier-passersil-moulin-3-skiver-rustfritt-stal/?shopping_id_click=1067-21916-37917&gclid=Cj0KCQiAoNWOBhCwARIsAAiHnEg29mMjLfS43uc494FkOkmx7keT_mY9VRS5HPRm_5dy96beqEkdDHEaAt3TEALw_wcB Eksen min (kokk) sverget til slike. Jeg synes ofte at stavmikser holder, men bruker vanlig sil i noen få tilfeller i tillegg, og det er virkelig langt mer trøttende enn en skikkelig en... Anonymkode: 3c625...f69
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå