Gå til innhold

Brettspillet passport


liv

Anbefalte innlegg

Noen som har mulighet til å komme med en liten gjennfortelling av reglene? Jeg har spilt det tidligere men det er en god stund siden nå ja.

Skal bruke det i kveld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

gå inn på denne siden

www.svennie.be

der finner du en e-mail adresse

og et tlf nr til han som har laget spillet

kanskje han kan sende deg en kopi

(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man starter på et av de to startstedene i midten på hver av langsidene. Kaster én terning og kan flytte i hvilken som helst retning. Slår man 6 kan man flyttet hvor man vil på hele brettet. Kommer man på en sirkel svarer på et spørsmål fra et land i den verdensdelen (gul = asia, grønn = europa, brun = amerika, rød = afrika og lilla = oseania). Hvilket spørsmål som skal besvares blir bestemt av hvilket antall øyne på terningen man fikk når man kom på den ruten, altså hvis man kastet 2 svarer man på spørsmål to. Den som stiller spørsmålet sier først hvilket land det er. Svarer man riktig på spørsmålet får man et kast til. Kommer man på et felt med et flagg får man se flagget til landet og får vite hovedstaden, så skal man gjette landet. Klarer man det får man skrive landet i ruten for riktig verdensdel under flagg-kategorien, og spillet går videre til nestemann.

Kommer man på et felt med en klode på får man først se flagget og vite hovedstaden og skal gjette landet. Klarer man det får man spørsmålene på kortet og må klare 3 av 5. Da kan man skrive det landet på kortet sitt. Klarer man ikke å gjette riktig land, eller ikke klarer minst 3 riktige svar mister man sjansen. Uansett om man klarer det eller ikke går turen videre til nestemann.

Hvis man lander på et flagg- eller klodefelt man allerede har teller det feltet som et vanlig spørsmål.

Endret av Arkana
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...