AnonymBruker Skrevet 1. januar 2022 #1 Skrevet 1. januar 2022 Har lovt å bake skillingsboller i dag og glemt å handle fersk gjær. Har en i kjøleskapet som gikk ut 16 desember. Noen som bet om det går greit eller kan jeg risikere at baksten blir ødelagt? Den ser helt ok ut.. Anonymkode: 87f41...927
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2022 #2 Skrevet 1. januar 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Har lovt å bake skillingsboller i dag og glemt å handle fersk gjær. Har en i kjøleskapet som gikk ut 16 desember. Noen som bet om det går greit eller kan jeg risikere at baksten blir ødelagt? Den ser helt ok ut.. Anonymkode: 87f41...927 Beklager alle skrivefeilene, men dere skjønte hva jeg mente;) Anonymkode: 87f41...927
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2022 #3 Skrevet 1. januar 2022 Går sikkert helt fint... Anonymkode: 35237...e9a
Gjest Føsleguri Skrevet 1. januar 2022 #5 Skrevet 1. januar 2022 Gjærsoppen er fortsatt aktiv i hvert fall 3 - 4 uker etter best før-dato.
Brunhilde Skrevet 2. januar 2022 #6 Skrevet 2. januar 2022 Jeg ser aldri på datoen, så lenge den ikke er helt inntørket er den grei. (Syns jeg ) 1
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2022 #7 Skrevet 3. januar 2022 Takk for alle svar! Bollene ble helt supre med ‘gammel gjær🤗 Anonymkode: 87f41...927
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå