Gå til innhold

Kniv til kjøtt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilken type kniv er best til å skjære i rått kjøtt? Jeg vil helst ikke ha den så stor siden den er tenkt til mindre kjøttstykker som kyllingfilet og biff

Anonymkode: 1d364...fe1

Videoannonse
Annonse
Skrevet

En god kokkekniv kan brukes til alt, både kjøtt, fisk og grønnsaker. De finnes i flere størrelser, finn en du synes ligger godt i hånda. 

En kniv fra f.eks. Fiskars er billig og ganske bra, om prisen er et poeng. Du får også knivslipere som kan holde dem ganske gode og skarpe. Bare hold deg unna kniver med gummierte skaft, gummien råtner og blir klissete og vanvittig ekkel lenge før selve kniven blir "oppbrukt". 

Anonymkode: 33482...15b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...