AnonymBruker Skrevet 31. desember 2021 #1 Skrevet 31. desember 2021 Hvilken type kniv er best til å skjære i rått kjøtt? Jeg vil helst ikke ha den så stor siden den er tenkt til mindre kjøttstykker som kyllingfilet og biff Anonymkode: 1d364...fe1
AnonymBruker Skrevet 31. desember 2021 #2 Skrevet 31. desember 2021 En god kokkekniv kan brukes til alt, både kjøtt, fisk og grønnsaker. De finnes i flere størrelser, finn en du synes ligger godt i hånda. En kniv fra f.eks. Fiskars er billig og ganske bra, om prisen er et poeng. Du får også knivslipere som kan holde dem ganske gode og skarpe. Bare hold deg unna kniver med gummierte skaft, gummien råtner og blir klissete og vanvittig ekkel lenge før selve kniven blir "oppbrukt". Anonymkode: 33482...15b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå