Gå til innhold

Nyttårstapas - hva må med?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal servere tapas på nyttårsaften. Hva må med? Hva er din favorittrett? Både barn og voksne blant gjestene.

Anonymkode: 00c22...851

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lomper med kremost og enten røkelaks eller serranoskinke i skiver er ganske safe. Tannpirkere (minus mentolsmak) med ostebiter og druer. Små saltbakte poteter med mojo rosso. Små kjøttboller. Laksemousse på små skiver av rista baguetter. Pinner med mozzarellakuler, basilikum og cherrytomat. Eltefritt focacciabrød og aioli. Spekeskinke og ost på pinner. 

  • Liker 2
Skrevet

*Baconsurrede dadler
*Scampi
*Manchego
*Albondigas
*Kyllingvinger
*Spekeskinke
*Spekepølse
*Oliven
*Saltbakte poteter
*Patatas bravas
*Aioli 
*Focaccia

Jeg pleier i tillegg å ha frityrstekt blekksprut, ostefylte chili, salat med granateple og hva jeg ellers faller over på butikken. Jeg har aldri wraps med kremost og laks/skinke, det er bortimot det kjedeligste jeg vet å spise. :ler:

 

  • Liker 2
Skrevet

Hva slags tapas? Klassisk spansk? Juletapas? Asiatisk? Italiensk inspirert? 

Anonymkode: c80f6...f59

Skrevet
Brunhilde skrev (4 minutter siden):

*Baconsurrede dadler
*Scampi
*Manchego
*Albondigas
*Kyllingvinger
*Spekeskinke
*Spekepølse
*Oliven
*Saltbakte poteter
*Patatas bravas
*Aioli 
*Focaccia

Jeg pleier i tillegg å ha frityrstekt blekksprut, ostefylte chili, salat med granateple og hva jeg ellers faller over på butikken. Jeg har aldri wraps med kremost og laks/skinke, det er bortimot det kjedeligste jeg vet å spise. :ler:

 

Takk for opplysningen! 

Jeg for min del kjøper eller spiser aldri scampi, siden det som kjent er en miljøversting som for min del derfor vokser i munnen! :ler: 

Anonymkode: 59847...a19

Skrevet
AnonymBruker skrev (17 minutter siden):

Takk for opplysningen! 

Jeg for min del kjøper eller spiser aldri scampi, siden det som kjent er en miljøversting som for min del derfor vokser i munnen! :ler: 

Anonymkode: 59847...a19

Jeg er helt enig når det gjelder scampi, men må innrømme at jeg spiser det av og til allikevel. Shame on me, men jeg styrer unna gåselever, da. 

Ellers forstår jeg ikke hvilke opplysning du takker for, hvis ikke det var forklaringen på hvorfor jeg ikke foreslår (akk så kjedelig og lite smakelige) wraps som nordmenn har en hang til å inkludere i enhver sammeheng.

Glemte forresten asiatisk ribbe, det er som regel en slager på tapasbordet. (Selv om det ikke er en spansk rett ;) )

Skrevet

Bacondadler
foccacia
aioli
oliven 
diverse spekemat (parmaskinke, italiensk salami feks)
en frisk salat
Scampi
 

Er nok mer jeg ikke kommer på. Ellers er det godt med feks vårruller, kylling satay, stekt ris.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Aoli.

Anonymkode: 3cffe...30e

Skrevet

Pytt i panne!👌

Smaker mye bedre enn deres albondigas focaccia overkomplisert galskap...

Skrevet (endret)
Ukjentkjendis skrev (12 timer siden):

Pytt i panne!👌

Smaker mye bedre enn deres albondigas focaccia overkomplisert galskap...

Det er mye mulig, men har det noe med tapas å gjøre? Ikke det? Nei, det var det jeg trodde ;)

Endret av Brunhilde
  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
Brunhilde skrev (3 minutter siden):

Det er mye mulig, men har det noe med tapas å gjøre? Ikke det? Nei, det var det jeg trodde ;)

Enig, og aolien var ment som forslag til å ha på foccaiaen.

Anonymkode: 3cffe...30e

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...