AnonymBruker Skrevet 28. desember 2021 #1 Skrevet 28. desember 2021 Jeg holder på å lage boller med barnet mitt, og innser nå at vi har tatt både kanel og kardemomme i deigen - istedenfor bare kardemomme 🙄 er det krise? Er så vant til å ha begge deler i vafler og pannekaker, så av en eller annen grunn tenkte jeg et sekund at det skulle i bolledeigen også 🙈 bør jeg begynne på nytt? Anonymkode: 63762...569
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2021 #2 Skrevet 28. desember 2021 Fungerer sikkert helt fint. Krydderboller. Anonymkode: d49b2...59a
Rumle Skrevet 28. desember 2021 #3 Skrevet 28. desember 2021 Da har du vel bare tatt en tskje? Tror det går veldig fint 1
Gjest Chiroptera. Skrevet 28. desember 2021 #4 Skrevet 28. desember 2021 Kanel er godt i alt. Det går fint.
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2021 #5 Skrevet 28. desember 2021 Bruker alltid kanel i bolledeigen! Godt det😊 Anonymkode: 3c238...8ac 1
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2021 #6 Skrevet 28. desember 2021 Rumle skrev (11 minutter siden): Da har du vel bare tatt en tskje? Tror det går veldig fint Ca en tskje ja Ts Anonymkode: 63762...569
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2021 #7 Skrevet 28. desember 2021 Takk for svar, dere! Satser på at det blir bra 🙌🏽 Ts Anonymkode: 63762...569 1
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2021 #8 Skrevet 28. desember 2021 Noen av de beste bollene jeg har lagd er de hvor jeg ikke hadde nok kardemomme og måtte supplere med kanel ☺️ Anonymkode: 3f71b...5c6
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2021 #9 Skrevet 28. desember 2021 Selvfølgelig funker det. Man lager jo kanelboller og da vil det bli bra i deigen også. Har også laget vaffelrøre med kanel i, det blir kjempegodt. Anonymkode: 611fd...306 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå