Gå til innhold

Hvordan få.... Myk svor


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei. Banner sikkert i kirka nå men uansett:

Jeg er ikke så glad i sprø svor, men føler dne enten blir sprø eller seig. 

Fikk engang servert en Ribbe som var så myk at den bare smelta på tunga. (svoren inkludert). Hvordan får jeg svoren like myk som fettet under!? 

Anonymkode: 3666b...a86

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Sous vide. 

Anonymkode: 8e15d...912

Gjest Gratinara
Skrevet

Stek den i stekepose og la all "fuktigheten" stenges inne hvis du liker typ vassen svor, men dette kan jo ofte få en slags seigt skinn følelse over seg da. Jeg synes også veldig godt stekt og ordentlig "poppet" svor er lett å tygge, spesielt hvis man bruker flammebrenner. Svoren blir jo sprø, men faller sammen som "kjeks" i munnen når man tygger den

Skrevet

Gjør alt i din makt for å få den sprø. Da blir den myk, garantert. xD 

  • Liker 2
Skrevet
Gratinara skrev (På 27.12.2021 den 0.05):

Stek den i stekepose og la all "fuktigheten" stenges inne hvis du liker typ vassen svor, men dette kan jo ofte få en slags seigt skinn følelse over seg da. Jeg synes også veldig godt stekt og ordentlig "poppet" svor er lett å tygge, spesielt hvis man bruker flammebrenner. Svoren blir jo sprø, men faller sammen som "kjeks" i munnen når man tygger den

I den ferdigvakuumerte stekeposen jeg brukte på ribba i år, begynte svoren å bli sprø selv før plast-toppen ble fjernet. 🤷🏼‍♀️

Anonymkode: 21b18...3d9

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...