Gå til innhold

Rester av pinnekjøtt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hadde en del pinnekjøtt til overs i går, så satte det ut på terrassen i gryta med skjy og alt. Er det mulig å varme det opp igjen i dag? 

Anonymkode: 92ae7...f62

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vi pleier å rense kjøttet fra bein. Frese det i panne, og ha det på rester av stappe. Det å varme pinner raskt i mikro fungerer også utmerket godt. 

Du kan selvfølgelig varme hele. Men tror raskt kan bli seigt/bløtt. Og du risikerer jo å måtte kaste resten om dere heller ikke spiser opp alt i dag. 

Anonymkode: fb389...6e4

Skrevet

Det går helt fint varme opp. Jeg synes ikke det blir seigt eller bløtt.

Når jeg lager pinnekjøtt så varmer jeg alltid opp restene dagen etter, og dagen etter det igjen. Er alltid nok kjøtt til tre dager.

Skrevet

Rester av pinnekjøtt er supert å lage suppe av 🙂. Legger det i fryseren, og lager suppe i januar. 

Anonymkode: 9c6e2...096

Skrevet

Rens det og frys for senere å bruke i ertesuppe. Kjempegodt!

  • Liker 1
Skrevet

Jeg kan anbefale pinnekjøttpizza. 

Ha rømme på en pizzabunn. Legg på biter av pinnekjøtt og små klatter med tyttebærsyltetøy ha litt ost på ,og stek i ovnen. 

Anonymkode: 5125b...b3e

Skrevet

Går fint å varme. Jeg synes det blir best om man så gir det en ørliten steking i ovn. 

Og hvit pizza med pinnekjøtt er forbausende godt! 

Anonymkode: fda36...fba

Skrevet
AnonymBruker skrev (36 minutter siden):

Jeg kan anbefale pinnekjøttpizza. 

Ha rømme på en pizzabunn. Legg på biter av pinnekjøtt og små klatter med tyttebærsyltetøy ha litt ost på ,og stek i ovnen. 

Anonymkode: 5125b...b3e

Tyttebærsyltetøy??? Inn i ovnen?? 😆 Jo ja, det kan jo være godt for all del. Hva smaker det? Har pinnekjøttrester vi også, også en haug med pølser og poteter, kan nok ikke ha alt det på pizza gitt

Skrevet
Tuppeluri skrev (5 timer siden):

Tyttebærsyltetøy??? Inn i ovnen?? 😆 Jo ja, det kan jo være godt for all del. Hva smaker det? Har pinnekjøttrester vi også, også en haug med pølser og poteter, kan nok ikke ha alt det på pizza gitt

Ja, det blir knallgodt. Tilfører nødvendig sødme og "rundhet" til det salte pinnekjøttet. (Blir litt det samme som honning som man jo får på en del hvite pizzaer).

Anonymkode: 5125b...b3e

Skrevet

Jeg pakker pinnekjøttpinner i folie og varmer de i ovnen på lav varme over litt lengre tid, 125  grader ca. Det pleier å smake helt utmerket :jepp:

Eller er det veeeeldig godt å lage grønnsaksuppe, med rensede pinnekjøttrester i, det er noe av det beste jeg kan få servert :jepp:

Skrevet

Vi lager alltid lapskaus av restene, kjempegodt😋

Skrevet
Miss.Hol skrev (16 timer siden):

Vi lager alltid lapskaus av restene, kjempegodt😋

Det er min plan og, nydelig!

Skrevet

Lag graps

Anonymkode: 769de...f61

Skrevet

Jeg fryser alltid rester også lager jeg litt ny kålrabistappe og spiser bare det til når jeg tar det opp 

Skrevet

Bruker det sammen med potetball.

Skrevet

Du kan varme det i mikro. Jeg har kjøpt fjordland pinnekjønnt, og det varmes i mikro. Ikke seigt eller bløtt. Smakte det for første gang for litt siden, og det er helt nydelig. Har en til pakke som jeg skal ha i morgen (uåpnet) :)

Anonymkode: 015fc...a19

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Du kan varme det i mikro. Jeg har kjøpt fjordland pinnekjønnt, og det varmes i mikro. Ikke seigt eller bløtt. Smakte det for første gang for litt siden, og det er helt nydelig. Har en til pakke som jeg skal ha i morgen (uåpnet) :)

Anonymkode: 015fc...a19

Pinnekjøtt* En skrivefeil der.

Anonymkode: 015fc...a19

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...