AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #1 Skrevet 24. desember 2021 Jeg stekte skinkestek i går og ribbe idag. Senere idag skal jo skinkesteken varmes opp, men den kan bli fort tørr. Jeg skal varme opp medisterkaker og medisterpølser sammen med skinkesteken. Hvor mange grader og hvor lenge? Hvordan sørge for at skinken blir varm, men ikke tørr? Anonymkode: ed311...c1e
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #2 Skrevet 24. desember 2021 Tusen takk for hjelpen, da får jeg klare meg selv. Første gang jeg skal ha foreldrene mine på julemiddag i en alder av 19 år. God jul Anonymkode: ed311...c1e
Brunhilde Skrevet 25. desember 2021 #3 Skrevet 25. desember 2021 Ingen grunn til å bli sur over at folk ikke sitter standby på Kvinneguiden en julaften! Et kjapt googlesøk hadde gitt deg svaret og matprat.no er en fin side for nybegynnere på kjøkkenet. God jul! 5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå