Gå til innhold

Hvordan varme opp mat?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg stekte skinkestek i går og ribbe idag. Senere idag skal jo skinkesteken varmes opp, men den kan bli fort tørr. Jeg skal varme opp medisterkaker og medisterpølser sammen med skinkesteken.

Hvor mange grader og hvor lenge? Hvordan sørge for at skinken blir varm, men ikke tørr?

Anonymkode: ed311...c1e

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tusen takk for hjelpen, da får jeg klare meg selv. Første gang jeg skal ha foreldrene mine på julemiddag i en alder av 19 år.

God jul

Anonymkode: ed311...c1e

Skrevet

Ingen grunn til å bli sur over at folk ikke sitter standby på Kvinneguiden en julaften!

Et kjapt googlesøk hadde gitt deg svaret og matprat.no er en fin side for nybegynnere på kjøkkenet. ;)

God jul!

  • Liker 5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...