AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #21 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Hva koster langtidssteking i forholdt til noen timer med varmere temperaturer i disse dager? Anonymkode: 2c4b4...863 DRIT i strømmen på julaften a Anonymkode: b3f38...97e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 25. desember 2021 #22 Del Skrevet 25. desember 2021 Jeg bruker oppskriften til Gladkokken og får perfekt ribbe hver eneste gang. Langtidssteking der også, og i går startet jeg med å dampe ribba kl 09.00, så fikk den godgjøre seg på 80 grader til svoren skulle poppes, ca kl 16.30 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå