Gå til innhold

Ribbe steketid


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Hva koster langtidssteking i forholdt til noen timer med varmere temperaturer i disse dager? 

Anonymkode: 2c4b4...863

DRIT i strømmen på julaften a

Anonymkode: b3f38...97e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker oppskriften til Gladkokken og får perfekt ribbe hver eneste gang. :) Langtidssteking der også, og i går startet jeg med å dampe ribba kl 09.00, så fikk den godgjøre seg på 80 grader til svoren skulle poppes, ca kl 16.30 ;)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...