AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #21 Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Hva koster langtidssteking i forholdt til noen timer med varmere temperaturer i disse dager? Anonymkode: 2c4b4...863 DRIT i strømmen på julaften a Anonymkode: b3f38...97e
Brunhilde Skrevet 25. desember 2021 #22 Skrevet 25. desember 2021 Jeg bruker oppskriften til Gladkokken og får perfekt ribbe hver eneste gang. Langtidssteking der også, og i går startet jeg med å dampe ribba kl 09.00, så fikk den godgjøre seg på 80 grader til svoren skulle poppes, ca kl 16.30
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå