Gå til innhold

Ribbe steketid


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Om dere skal ha ribba ferdig til ca klokken 17.00 når setter dere den på?

Anonymkode: 181f2...b61

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Kl 10

Anonymkode: 99ba8...381

Denne ribba blir helt fantastisk. Hiver du deg rundt og setter på litt varmere enn 90, kan du fortsatt rekke det.

Anonymkode: 99ba8...381

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Kl 10

Anonymkode: 99ba8...381

7 timer? Det var da voldsomt. 

Anonymkode: 181f2...b61

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg satt på min i gårkveld kl 18. 80 grader. Langtidsstekt er best. Ribba blir alltid saftig og god

Anonymkode: 16f35...68b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Om dere skal ha ribba ferdig til ca klokken 17.00 når setter dere den på?

Anonymkode: 181f2...b61

Så tidlig som mulig. Gjerne i går kveld🤷🏼‍♂️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Jeg satt på min i gårkveld kl 18. 80 grader. Langtidsstekt er best. Ribba blir alltid saftig og god

Anonymkode: 16f35...68b

Så om jeg setter den på 80 grader nå, vil den bli ferdig til ca 5.

Anonymkode: 181f2...b61

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

7 timer? Det var da voldsomt. 

Anonymkode: 181f2...b61

Nei da. Jo lengre jo bedre. Sett den gjerne inn før du legger deg kvelden i forveien 👌🏼

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Så om jeg setter den på 80 grader nå, vil den bli ferdig til ca 5.

Anonymkode: 181f2...b61

Ja. Så må du sette opp varmen til 250 grader i ca en halv time, for å poppe svoren. Men da må du passe på den, så den ikke blir brent. 

Lykke til 😀

Anonymkode: 16f35...68b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Takk, men det er familieribbe jeg har. Ikke tynnribbe.

Anonymkode: 181f2...b61

Skjær evt av kotelettkammen så får du tynnribbe. Stek de med hvert sitt termometer, så blir begge saftige 😊

Anonymkode: 99ba8...381

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hva koster langtidssteking i forholdt til noen timer med varmere temperaturer i disse dager? 

Anonymkode: 2c4b4...863

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Langtidsstekte min i går og den ble hundre prosent god :) 6 timer ca. 

Anonymkode: 84cb0...aa0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Satte ribba i ovnen klokka 19 i går kveld og svoren poppet i 11 tiden idag. Nå er alt dandert og klargjort til oppvarming senere.

Anonymkode: 8dafd...7c5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Troyamin skrev (3 timer siden):

Jeg bruker å følge denne oppskriften hvert år. Får alltid perfekt ribbe.😊

Ja den er god. Brukte alltid den før jeg oppdaget langtidssteking. 

Er noe helt eget med langtidssteking altså. Og de 5 siste minuttene hvor svoren popper og blir perfekt sprø, men ikke hard, helt magisk! 

Anonymkode: 99ba8...381

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Hva koster langtidssteking i forholdt til noen timer med varmere temperaturer i disse dager? 

Anonymkode: 2c4b4...863

Dette er faktisk regnet ut! https://e24.no/olje-og-energi/i/28XJLr/dette-koster-det-aa-steke-ribben-paa-julaften?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row7_pos1&referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no

Til TS: vi setter inn ribbe mellom kl 08 og 14, for å ha den ferdig til kl 17. Jo tidligere inn, jo lavere temperatur. Foretrekker langtidsstekt, men vi varierer etter hva slags andre planer man har, og om noen kan være hjemme å passe på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...