Tommyaleks Skrevet 23. desember 2021 #1 Del Skrevet 23. desember 2021 Hei alle sammen. Jeg håper det er noen som kan hjelpe meg. Jeg skal lage sjokolade glasur til kaka mi og i oppskriften står det blandt annet 450gr med melis og 3 ts vaniljesukker. Jeg har også prøvd med 250gr melis men resultatet blir det samme. Den er altfor søt. Helt greit med søte kaker altså men det her tar liksom litt kaka. Det er jo så søtt så søtt atte. Er det noen måte jeg kan gjøre det på slik at den ikke blir så søt? Et annet spørsmål er at, hva kan jeg bruke for å gjøre den tykkere og tynnere uten at den mister smaken? Tusen takk for alle svar jeg evnt får. Tommy. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1540771-sjokolade-oppskrift-problemer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 23. desember 2021 #2 Del Skrevet 23. desember 2021 (endret) Kommer an på hvilken kake det er, men du kan jo vurdere å lage en ganache, den er mindre søt og har mer sjokoladesmak. https://www.tine.no/oppskrifter/desserter/sote-snacks-og-godteri/blank-sjokoladeglasur Les alle tipsene for forskjellige variasjoner Du trenger ikke ha sukker i heller, her er det feks bare brukt fløte og kokesjokolade; https://krem.no/hjem/vaniljekremkake-med-mandelbunn-og-ganache/ Endret 23. desember 2021 av Rumle Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1540771-sjokolade-oppskrift-problemer/#findComment-28943477 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tommyaleks Skrevet 23. desember 2021 Forfatter #3 Del Skrevet 23. desember 2021 Oj, det var jo akkurat sånn jeg tenkte jeg skulle lage jo. Tusen takk Men hvordan får jeg bunnen høyere? Nå har jeg kastet to stk bunner på grunn av at de blir så lave. skjønner ikke hva jeg gjør feil. Den siste bruke jeg 6 egge vitter i og alikevel så blei den så lav. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1540771-sjokolade-oppskrift-problemer/#findComment-28943613 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2021 #4 Del Skrevet 23. desember 2021 Jeg pleier alltid å kutte ut vaniljesukker. Og mørkere og sjokolade hjelper også Anonymkode: 60f55...fba Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1540771-sjokolade-oppskrift-problemer/#findComment-28944420 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 23. desember 2021 #5 Del Skrevet 23. desember 2021 Tommyaleks skrev (5 timer siden): Oj, det var jo akkurat sånn jeg tenkte jeg skulle lage jo. Tusen takk Men hvordan får jeg bunnen høyere? Nå har jeg kastet to stk bunner på grunn av at de blir så lave. skjønner ikke hva jeg gjør feil. Den siste bruke jeg 6 egge vitter i og alikevel så blei den så lav. Du kan jo bruke to lave sjokoladekakebunner oppå hverandre for en høyere kake? Ellers hjelper det jo med en form med mindre diameter og høyere kant? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1540771-sjokolade-oppskrift-problemer/#findComment-28945218 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå