AnonymBruker Skrevet 22. desember 2021 #1 Del Skrevet 22. desember 2021 Har kjøpt Gilde Filet Ribbe som ligger ferdig i stekepose. Har aldri prøvd meg på å steke ribbe i posen den kommer i, og synes det høres litt skummelt ut. På forpakningen skal den stekes i 2 timer, deretter ca 1 time på høyere varme og til slutt grille svoren i 15 minutter. Men jeg har alltid langtidsstekt ribba, i 7-8 timer, den er mør som bare det slik. Men så var det noen som sverget til stekepose, og sa ribba ble saftig og god i den. Så, kan jeg få det beste av begge verdener, altså langtidsteke ribba i posen, eller blir det bare tull? Erfaringer? Anonymkode: 35d97...104 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2021 #2 Del Skrevet 22. desember 2021 For å være ærlig så hadde jeg ikke gamblet med å prøve noe nytt på selve julaften, om du tenker det. Dont change a winning team. Anonymkode: 4d2b2...ec3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2021 #3 Del Skrevet 25. desember 2021 Oppdatering: Tok sjansen og stekte i posen. Det var den mest saftige, smaksrike ribba jeg noen gang har laget. Kjøttet nærmest falt ut av stekeposen da jeg tok den ut. Overraskende nok begynte svoren til og med å bli små-sprø selv før toppen av posen var fjernet. Tok bort toppen etter 2 timer, stekte videre i 35 minutter og slo på grill de siste 2 minuttene og svoren poppet som popkorn. Anonymkode: 35d97...104 7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CrispiP0et Skrevet 22 timer siden #4 Del Skrevet 22 timer siden AnonymBruker skrev (På 25.12.2021 den 23.44): Oppdatering: Tok sjansen og stekte i posen. Det var den mest saftige, smaksrike ribba jeg noen gang har laget. Kjøttet nærmest falt ut av stekeposen da jeg tok den ut. Overraskende nok begynte svoren til og med å bli små-sprø selv før toppen av posen var fjernet. Tok bort toppen etter 2 timer, stekte videre i 35 minutter og slo på grill de siste 2 minuttene og svoren poppet som popkorn. Anonymkode: 35d97...104 Long shot siden denne tråden er noen år, men kan du fortelle litt om fremgangsmåten i detalj? Jeg prøver meg på sitrusmarinert ribbe i år, med stekepose som jeg har kjøpt og putta den inn i selv. Oppskriften sier to timer, men det er alt for kort synes jeg sjøl. Gikk du for 7-8 timer selv med stekepose? Om ikke ts selv kan svare, så håper jeg kanskje noen andre har svar. PS. Jeg har stekt ribbe før, men aldri i stekepose. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #5 Del Skrevet 22 timer siden CrispiP0et skrev (1 minutt siden): Long shot siden denne tråden er noen år, men kan du fortelle litt om fremgangsmåten i detalj? Jeg prøver meg på sitrusmarinert ribbe i år, med stekepose som jeg har kjøpt og putta den inn i selv. Oppskriften sier to timer, men det er alt for kort synes jeg sjøl. Gikk du for 7-8 timer selv med stekepose? Om ikke ts selv kan svare, så håper jeg kanskje noen andre har svar. PS. Jeg har stekt ribbe før, men aldri i stekepose. Hei, jeg laget den ribben ts snakker om i fjor og fikk veldig godt resultat jrg også, den ribben kommer i en ferdig stekepose som man tar delvis av så helt etterhvert, det er ikke som å steke den i en stekepose man putter den i, jeg tror ikke det helt kan sammenlignes Anonymkode: df9b3...c92 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19 timer siden #6 Del Skrevet 19 timer siden CrispiP0et skrev (2 timer siden): Long shot siden denne tråden er noen år, men kan du fortelle litt om fremgangsmåten i detalj? Jeg prøver meg på sitrusmarinert ribbe i år, med stekepose som jeg har kjøpt og putta den inn i selv. Oppskriften sier to timer, men det er alt for kort synes jeg sjøl. Gikk du for 7-8 timer selv med stekepose? Om ikke ts selv kan svare, så håper jeg kanskje noen andre har svar. PS. Jeg har stekt ribbe før, men aldri i stekepose. Hei, TS her. Filetribben kommer ferdig i vakuumpakket stekepose, posen «poffer» seg opp etter hvert og åpnes sakte men sikkert før toppen fjernes etter 2 timer. Å legge ribba selv i stekepose blir noe annet tror jeg, så tør ikke gi deg råd der. Vi har brukt filetribbe i vakuum pakket pose hvert år siden jeg laget denne tråden! Beste ribba som fins synes vi! God jul!! Anonymkode: 35d97...104 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå