Gå til innhold

Rødvin/Hvitvin


Juli-79

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan også godt bruke hvitvin - selv om rød er mest vanlig. Skarpe/sterke oster har ofte godt følge med hvit litt søt vin.

Men spør på polet ..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge deler!

Har en følelse av at mange nordmenn er litt opphengt i rødvin for tiden. Dette fører kanskje til at en går glipp av store hvitvinsopplevelser. Men selvfølgelig: smak og behag.

Men her er et tips: Prøv en Sauternes (fransk hvit og søt Bordeaux) til blåmuggost. Sauternes og Rochefort-ost er jo en klassiker. Da en Sauternes er ganske dyr (Sauternes Baron Philippe koster ca 230 kr), så kan du finne andre alternativer, f. eks. en Ch. Septy til ca. 117 kr.

Verdt å prøve!

Ella

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Henger meg på den siste her som foreslår Sauternes. Hvis man tenker etter, så er de fleste oster mer eller mindre salte og en vin med sødme bidrar til å skape balanse. Min personige favoritt er imidlertid blåmuggoster og portvin!

Mvh

Leo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...