Gjest Adobyen Skrevet 22. desember 2021 #21 Skrevet 22. desember 2021 Brunhilde skrev (1 time siden): Jeg har som regel kjøpesyltetøy og smaker meg frem. 1/2 boks rømme og 1-2 gode ss med syltetøy pleier å fungere bra, syns jeg. Fikk det en gang som smaksprøve på en butikk og de fleste som har fått det servert har likt det godt. Høres nydelig ut. Tusen takk for tipset 👍
Gjest Adobyen Skrevet 22. desember 2021 #22 Skrevet 22. desember 2021 (endret) Jeg synes det er godt med mos, enten man har brun saus eller annet. Potetmos, kålrotstappe eller sellerirotmos. Man kan godt blande inn poteter i slike rotmoser. Det pleier jeg å gjøre med kålrotstappe, nesten halvblande. Ikke nødvendig med noe kokte poteter da. Mosen kan gjerne gjøres ekstra god ved å hive oppi litt smør, melk eller fløte. Endret 22. desember 2021 av Adobyen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå