AnonymBruker Skrevet 21. desember 2021 #1 Del Skrevet 21. desember 2021 Er det noe stor forskjell på klar og brun eddik? Skal lage agurksalat til julemiddagen og har alltid brukt klar eddik, men butikken var utsolgt, så kjøpte brun eddik. Noen som vet om det er noen spesiell forskjell på disse? Ser det står det kan brukes til sylting etc. vil helst ikke gjøre en tabbe til julemiddagen 😅 Anonymkode: d8d82...1a6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2021 #2 Del Skrevet 21. desember 2021 Brun eddik har litt mer farge, så agurksalaten kan bli litt mørkere enn vanlig. Du kan også dra tilbake til butikken og se etter eplesidereddik. Den er lys nok til å ikke gi farge, og jeg synes det smaker bedre. Anonymkode: b2a05...e61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2021 #3 Del Skrevet 21. desember 2021 Du bør også sjekke om % er den du skal ha. Jeg trodde brun eddik var den som er mye sterkere? (Eller så er det bare at flasken til den sterke er brun). Anonymkode: 326c3...178 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå